Højdepunkter
|
|
|
|
14. maj 2004 19:01 |
|
Timbale af havets frugter fra de Nordiske have Sauce af Søpindsvin
Krydderstegt dådyr fra de Kongelige Skove Rissolé kartofler fra Samsø Ærter Parisienne Sauterede Mokler Dyresauce
Vol-Au-Vent med lykkelige forbindelser hvide danske asparges og bornholmerkyllinger parfumeret med æblecider)
Kage af Hvid Chocolademousse "Kronprinsparret"
La Cigaralle du Prince Consort 2000
Cahors Château de Caïx 1996 En Magnum
Champagne Mercier Cuvée Frederik & Mary
Kokken Claus Meyer har udarbejdet opskrifter til de fire retter, og de kan ses på nedenstående links. |
|
| |
|
|
Festkjolerne |
|
|
|
|
Moderedaktør, Lotte Freddie beskriver nogle af gæsternes kjoler ved det kongelige bryllup | |
|
Din Mening |
|
|
|
|
|
DRs fakta-indhold er udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet | | |