Højdepunkter










 

Menuen og gæstelisten til bryllupsmiddagen
14. maj 2004 19:01
Timbale af havets frugter fra de Nordiske have Sauce af Søpindsvin

Krydderstegt dådyr fra de Kongelige Skove Rissolé kartofler fra Samsø Ærter Parisienne Sauterede Mokler Dyresauce

Vol-Au-Vent med lykkelige forbindelser hvide danske asparges og bornholmerkyllinger parfumeret med æblecider)

Kage af Hvid Chocolademousse "Kronprinsparret"

La Cigaralle du Prince Consort 2000

Cahors Château de Caïx 1996 En Magnum

Champagne Mercier Cuvée Frederik & Mary

Kokken Claus Meyer har udarbejdet opskrifter til de fire retter, og de kan ses på nedenstående links.
Læs også 
Print artikel Send som mail
Seneste nyt
Mary og Frederiks gaver udstilles (13:29)
På bryllupsrejse uden pressen (16:42)
Kronprinsepar hjem til travl uge (18:42)
Brudens far: Jeg ved ikke hvor de er (21:44)
Mary bar Ingrids slør (15:52)
Tæt kapløb om seerne på bryllupsdagen (15:04)


Højdepunkterne
 
Se eller gense alle højdepunkterne fra det kongelige bryllup

Panorama
 
Oplev 360° kongelig vielse i vores samling af panorama-billeder

Panorama
 
Oplev 360° kongelig brudevals i vores samling af panorama-billeder

Panorama
 
Oplev 360° kongeligt bryllupstelt i vores samling af panorama-billeder

Mød Mary
 
Kom på besøg hos Mary på Tasmanien i DRs dokumentar om hende 

Festkjolerne
 
Moderedaktør, Lotte Freddie beskriver nogle af gæsternes kjoler ved det kongelige bryllup

Din Mening
Finder pressen Frederik og Mary på deres bryllupsrejse?
Ja
Nej
Ved ikke

Om afstemninger

 

Quiz

 
DRs fakta-indhold er udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet