To mænd står overfor hinanden. Den ene er USA's præsident, Donald Trump, den anden en general i den nordkoreanske hær.
No Kwang-Choi, generalen, er i fuld uniform, og netop da den amerikanske præsident rækker hånden frem for at hilse, gør generalen honnør. Trump trækker hånden til sig, gør honnør, og de to mænd giver efterfølgende hånd.
I baggrunden står Nordkoreas leder, Kim Jong-un, og ser på.
Netop den scene, som udspillede sig under tirsdagens topmøde mellem Trump og Kim i Singapore, er blevet en del af en 42 minutter lang "dokumentar" om topmødet, som i går blev vist på nordkoreansk stats-tv.
Og nu har den amerikanske præsident fået ørerne i maskinen hos sine politiske modstandere for at give honnør til en nordkoreanske general.
- Til ingens overraskelse har Nordkorea brugt vores præsident til deres propagandakampagne, tweetede den demokratiske senator Chris Van Hollen efterfølgende og kaldte det "kvalmende" at se præsidenten gøre honnør til den nordkoreanske general.
Almindelig høflighed
I Det Hvide Hus forsvarer man præsidentens militære hilsen til generalen som helt almindelig god opførsel.
- Det er almindelig høflighed, når en militær embedsmand fra en anden regering gør honnør, at du gør det samme, lød det fra pressetalsmand i Det Hvide Hus, Sarah Sanders Huckabee.
En talsmand for Det Hvide Hus oplyser til CNN, at præsidenten var blevet briefet om protokollen i forhold til militære hilsner under topmødet. De lød på ikke at give honnør, men derimod at give et generelt indtryk af respekt for Kim Jong-Un og hans følge.
Fuldstændig upassende
Selvom det måske nok er høfligt at gengælde en militær hilsen, så er der ingen regler, der dikterer, at præsidenten skal give honnør, når de modtager en. Den passende reaktion ville have været et nik og et håndtryk, vurderer CNN's militæranalytiker og tidligere admiral, John Kirby.
- Trump er øverstkommanderende. Han giver ikke engang honnør overfor sine egne generaler. De gør honnør for ham. Det er sådan, det fungerer. Man gør det ikke overfor ledere af fremmede nationers militær, og man gør det bestemt ikke over for ledere af fremmede landes militær, man er modstander af, siger han.
Medlemmer af det amerikanske militær har alle dage gjort honnør for deres præsident, men det var ifølge New York Times først i 1980'erne, under Ronald Reagan, at præsidenten begyndte at gengælde hilsnen.
Siden da har man ofte set præsidenter gøre honnør - også Donald Trump, som det ses på billederne her:
Fortjener ikke præsidentens honnør
Men at USA er tæt allieret med Sydkorea, som på papiret stadig er i krig med Nordkorea, gør den gensidige honnør overfor den nordkoreanske genereal særligt upassende.
Sådan lyder vurderingen fra militær- og efterretningseksperter overfor det amerikanske medie Politico.
- Trump-administrationen bliver nødt til at tale med Nordkorea for at undgå en katastrofal krig. Men de har ikke fortjent, at præsidenten gør honnør for dem, siger den tidligere general Paul Eaton, til Politico og tilføjer, at den militære hilsen var "fuldstændig upassende".
Det samme siger James Stavridis, som er tidligere admiral i den amerikanske flåde og NATO-kommandør, til Time Magazine.
- Jeg har aldrig set en amerikansk præsident give honnør til en officer fra et andet militær - og slet ikke en fra et militær, der fungerer som den brutale håndhæver af menneskeligt slaveri og frygtelige arbejdslejre over hele landet. Det var en fejl, siger han.
Obamas latte-honnør
Det er ikke første gang, at en præsident kommer i uføre for ikke at følge reglerne, når de hilser på statsoverhoveder og embedsmænd fra andre lande på.
I 2012 fik den daværende præsident, Barack Obama, voldsom kritik, fordi han bukkede før kongen af Saudi-Arabien og senere for præsidenten af Mexico. En af hans mest markante kritikere dengang var ingen ringere end Donald Trump, som blandt andet kaldte Obama for en "amatør".
- Vil vi virkelig have en præsident, der bukker for saudierne og lader OPEC berøve os, skrev han dengang på Twitter.
Obama har også fået kritik for at bukke for Japans kejser, som ifølge kritikere var et udtryk for svaghed, og for at gøre honnør for en amerikansk soldat, mens han holdt en kop kaffe i hånden. "Latte-honnøren", blev hilsnen sarkastisk døbt på Twitter.
Netop Obamas udskældte hilsner er blevet fremhævet af Trumps støtter i de seneste dage. Men de kan ikke sammenlignes, mener tidligere CIA-analytiker og medarbejder i Det Hvide Hus under Obama-administrationen, Ned Price.
- Vi kan godt blive forargede over, at Trump har gjort honnør overfor en nordkoreansk general uden samtidig at sige: "Obama gjorde det også". Men her er sandheden: Hverken Obama eller nogen anden amerikansk præsident ville nogensinde have gjort det her. Ligesom så meget andet nu om dage er det helt unikt for Trump og afskyeligt, skriver han på Twitter.
En akavet automatreaktion
Uanset hvad vil den militære hilsen falde i god jord i Nordkorea og være til fordel for Kim Jong-un, mener Charles Armstrong, der er historiker og professor i koreanske studier ved Columbia Universitet.
Han kaster dog en noget mindre hård dom over den amerikanske præsident.
- Trump blev overrasket af en nordkoreansk general, der gjorde honnør, da præsidenten forsøgte at give ham hånden, og så gjorde han honnør tilbage.
- Jeg er sikker på, at han ikke anede, hvem No Kwang-chol var, men at den amerikanske præsident gør honnør for en nordkoreansk general er helt sikkert blevet rigtigt godt modtaget hjemme i Nordkorea, siger han til New York Times.