Som vestlige statsledere bliver man vel knapt mere forskellige end USA's præsident, Donald Trump, og hans franske præsidentkollega, Emmanuel Macron.
Men ved deres første møde i den franske hovedstad, Paris, i dag pakkede de begge stridøkserne væk, for de to modsætninger havde begge deres at opnå.
Det siger DR's korrespondent i Frankrig, Stéphanie Surrugue. Hun vurderer, at gensynet mellem de to præsidenter, der i sidste uge var til G20-topmøde i Hamburg, nærmest var venskabeligt.
- Vi har netop været vidne til et næsten hjerteligt pressemøde, siger hun.
Trump og Macron diskuterede blandt andet konflikten i Syrien, international terrorbekæmpelse - både militært og i cyberspace - og situationen i Ukraine.
Og ifølge Stéphanie Surrugue lader det vil, at de har fundet fælles fodslag omkring flere dagsordener i dag.
- Ingen tvivl om, at de to mænd har bestemt sig for at lægge alle de drillerier og konflikter, der har været det seneste års tid, bag sig.
- Macron som EU-partner
Normalt er præsidenterne ellers uenige om det meste, og deres første møde i maj udviklede sig direkte akavet med det omdiskuterede, meget lange håndtryk foran pressen.
Derudover hev Donald Trump i juni USA ud af klimaaftalen, som netop blev underskrevet i Paris.
Emmanuel Macron var den første statsleder til at kritisere den beslutning.
Men i dag havde de begge hver deres dagsordenener at have fokus på.
Den amerikanske præsident vil gerne have en stærk allieret i Europa, og her er den franske modpart umiddelbart det bedste bud, forklarer Stéphanie Surrugue.
Ifølge hende bliver det næppe nogensinde Tysklands kansler, Angela Merkel. De to har et notorisk dårligt forhold, forklarer Stéphanie Surrugue, og det bliver heller aldrig Theresa May på grund af Brexit.
- Det lader til at blive Macron, som Trump på pressemødet både fik kaldt en 'stærk leder' og en 'super præsident', siger hun.
- Macron spiller stort diplomatisk spil
Værten for i dag, den relativt nyindsatte Macron, har meget store internationale ambitioner på Frankrigs vegne, forklarer Stéphanie Surrugue.
- Han vil være Europas stærke mand, siger hun og henviser til måden, hvorpå han tager imod store statsledere.
Putin var inviteret på det gamle kongeslot i Versailles, og Donald Trump spiste efter pressemødet middag på Paris' måske fornemmeste adresse i Eiffeltårnet.
- Macron spiller et meget stort diplomatisk spil, og indtil videre lader det til, at han har spillet det fornuftigt. Han kalder middagen i Eiffeltårnet for 'middag med venner', siger Stéphanie Surrugue.