Hvordan har Israel tænkt sig at reagere militært på det raketangreb, som lørdag dræbte 12 børn og unge i byen Majdal Shams i Golanhøjderne?
Det spørgsmål skal medlemmerne af landets sikkerhedskabinet diskutere, når de senere i dag skal holde møde.
På det sociale medie X har Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, varslet, at Hizbollah kommer til at betale en dyr pris, som de ikke tidligere har gjort.
- Dette morderiske angreb vil blive gengældt, og Hizbollah kommer til at betale en høj pris, siger Netanyahu ifølge Ritzau, som citerer Israels udenrigsministerium for at sige, at militsen i Libanon har "overskredet alle røde linjer".
Manges øjne vil derfor være rettet mod Israel og udfaldet af mødet senere i dag for at få en ide om, hvordan og ikke mindst i hvilket omfang Netanyahu har tænkt sig at svare igen.
Ifølge Thomas Vladimir Brønd, adjunkt og mellemøstekspert hos Forsvarsakademiet, er det mest sandsynligt, at Israel vil holde sig inden for de såkaldte uskrevne regler i konflikten, men denne gang udføre et lidt mere spektakulært angreb rettet mod militære Hizbollah-mål set i lyset af lørdagens angreb.
- Jeg tror ikke, at Israel har en interesse i en fuldtonet konflikt med Hizbollah. De har flere krigere med kamperfaring fra Syrien, de har mere materiel, flere raketter, droner og så videre.
- En totalkrig med Libanon vil være en meget større udfordring for det israelske militær end Hamas, og de har for så vidt nok at gøre i Gaza, siger Thomas Vladimir Brønd.
Også mellemøstkorrespondent for Kristeligt Dagblad, Allan Sørensen, vurderer, at Israel formentlig føle, at de er nødt til at gå et trin op af skalaen med et hårdt svar, men uden at risikere en totalkrig med Hizbollah.
- Jeg tror helt sikkert, der kommer et israelsk angreb, sagde han tidligere på dagen til DR.
Det er ikke mere end to måneder siden, at konflikten mellem Israel og Hizbollah senest vakte frygt for, at det kan udvikle sig til en regulær krig.
- Risikoen stiger hele tiden. Så længe der er krig i Gaza, vil den her risiko fortsætte med at være der.
- Jeg tror ikke, den er ved et punkt, hvor vi kommer til at se den her krig udfolde sig. Den her krig, som ingen rigtig vil have.
Herhjemme har Udenrigsministeriets Borgerservice nu indskærpet opfordringen til alle danskere om at forlade Libanon.
I rejsevejledningen skriver Udenrigsministeriet, er der er en øget risiko for markant eskalation i kamphandlingerne mellem libanesisk Hizbollah og Israel.
- Sikkerhedssituationen kan forværres yderligere uden varsel. Mulighederne for at rejse ud af landet med kommercielle fly kan ophøre. Rejs ud nu, mens det stadig er muligt, står der i rejsevejledningen.