30 millioner tyske vælgere har tænkt sig at se med, når de to spidskandidater til posten som forbundskansler i aften står ansigt til ansigt i den første og eneste tv-duel i løbet af den tyske valgkamp.
Slaget står mellem Angela Merkel, der stiller op for konservative CDU, og som siden 2005 har været Tysklands forbundskansler. På den anden side står Martin Schulz, der er den socialdemokratiske kanslerkandidat for partiet SPD.
Tv-duellen kommer, tre uger inden valgkampen slutter. En valgkamp, som DR's Tyskland-korrespondent, Michael Reiter, kalder "ekstrem uspektakulær og nærmest søvndyssende".
- Der har ikke været nogen store emner, som hovedkandidaterne Merkel og Schulz for alvor har været oppe at toppes om. Derfor bliver debatten anset som et højdepunkt i valgkampen, siger han.
Pas på med at tackle Mutti
Forud for tv-duellen står CDU/CSU og Angela Merkel til at få 38 procent af de tyske stemmer, mens SPD og Martin Schulz står til at få 24 procent.
Helt op mod hver anden vælger i Tyskland har dog endnu ikke besluttet sig for, hvor de skal sætte krydset til forbundsvalget, der finder sted den 24. september.
Og med så mange tyskere, der endnu ikke har besluttet sig, kan der være nogle point at hente for Martin Schulz, vurderer Michael Reiter.
- Det er en mulighed for Martin Schulz at hive Merkel med ind i bokseringen og gå direkte til angreb på hende i en åben debat. Indtil nu har Merkel ikke reageret på hans kritik af hende, og hun har stort set ikke nævnt ham i valgkampen, siger DR's Tyskland-korrespondent og fortsætter:
- Så det er en mulighed for ham at gå til angreb og finde en akilleshæl på hende, hvor han kan score nogle point.
Og Martin Schulz har da også gennem de seneste uger skærpet sin retorik og rettet flere angreb direkte mod Angela Merkel, der har fået tilnavnet 'Mutti', der betyder mor på tysk.
Men det er noget, han skal passe gevaldigt på med, for tyskerne bryder sig ikke om, at der bliver kæftet for meget op og uddelt verbale lussinger, vurderer Michael Reiter:
- Han må ikke blive drevet for meget frem af sådan en adrenalintung macho-adfærd. Han må ikke gå for meget til angreb på Merkel, for det bryder tyskerne sig ikke om. Også fordi de generelt har et ret positivt syn på Merkel, vil de føle, at det er meget provokerende, hvis han laver en glidende tackling på Mutti, siger han.
Social retfærdighed overfor udenrigspolitik
Debatten kommer til at vare i 90 minutter, og der er på forhånd udpeget fire emner, som de to kandidater skal omkring: social retfærdighed, udenrigspolitik, indvandring og landets sikkerhed.
- Der er ikke nogen tvivl om, at social retfærdighed er Martin Schulz’ store kæphest, så hvis han kan pege nærmest ethvert emne hen i retning af social retfærdighed og styre det over på, at noget er til ulempe for den almindelige tysker, så tror jeg, at han kan score nogle point, siger Michael Reiter.
For Angela Merkels vedkommende vil hun nærmere forsøge at dreje diskussionen over på udenrigspolitik, og hendes håndtering af international politik og EU efter Brexit.
- Hvis hun kan slå på sine erfaringer og bedrifter som international politiker, hvis hun kan slå på at være den frie verdens sande leder, som nogle internationale kommentatorer har kåret hende som, efter at Trump kom til i USA, så vil hun kunne score nogle ret lette, men store point, siger Michael Reiter.
En kamp mod journalister
De to kandidater er ikke alene i et tv-studie i 90 minutter. Debatten bliver sendt på de fire største tyske tv-kanaler, og der er en journalist fra hver kanal til stede i studiet.
- De vil formentlig bombardere Schulz ogf Merkel med alle mulige ubehagelige spørgsmål, og man skal også lægge mærke til, hvorvidt de bliver konfronteret med emner, de ikke rigtig har lyst til at tale om, siger Michael Reiter.
For nok har de to kandidater hver deres favoritemner, men de har også emner, som de ikke har meget lyst til at tale om - og som har været så godt som fraværende i hele valgkampen. Det er blandt andet terrorisme, flygtninge og hjemsendelse af afviste og kriminelle asylansøgere.
- Det er alt sammen ømme punkter, som ingen af dem har lyst til at tale om. Der forventer jeg, at journalisterne vil stille spørgsmål i den retning.
- Så det er ikke kun en kamp mellem de to kandidater indbyrdes, men også en kamp mellem dem begge to på den ene side og journalisterne på den anden, og så må man se, hvem der klarer sig bedst, siger Michael Reiter.