Krisen mellem Qatar og en række mellemøstlige lande spidser til.
Syv lande, heriblandt Saudi-Arabien, Egypten og Yemen, har kappet de diplomatiske bånd til oliestaten, da den ifølge landene aktivt støtter terrorisme og ekstremisme.
Senest har Jordan meddelt, at det vil ”neddrosle” de diplomatiske forbindelser til Qatar. Derudover vil den jordanske regering lukke tv-stationen Al-Jazeeras kontor i landet. Tv-stationen har nemlig base i Qatars hovedstad, Doha, og bliver delvist støttet økonomisk af landets emir, sheik Tamim bin Hamad al-Thani.
Men ifølge Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, nytter det ikke noget at isolere Qatar, som selv har afvist alle beskyldningerne om terrorstøtte.
- En isolering af Qatar vil ikke løse problemerne, sagde præsidenten tirsdag.
Han vil nu prøve at få udbedret forholdet mellem de stridende parter.
Trump: Min fortjenste
Qatars udenrigsminister, Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, sagde tidligere på dagen, at han er klar til at sætte sig ned og tale med de andre lande.
Og golfstaten Kuwait har meddelt, at den er klar til at mægle mellem parterne. Tidligere i dag var Kuwaits leder, emir Sabah Al-Ahmad Al-Jaber al-Sabah, i Saudi-Arabien for at mødes med kong Salman bin Abdulaziz bin Saud.
- Emiren forlod landet igen efter et "broderligt besøg", skriver nyhedsbureauet Kuna, som ikke oplyser detaljer om indholdet af de to lederes samtaler.
USA’s præsident, Donald Trump, bakker dog op om at isolere Qatar, og han mener selv, at det er hans pres på de mellemøstlige lande, der er skyld i, at landene nu har droppet de diplomatiske forbindelser til Qatar.
- Det er så godt at se, at mit besøg i Saudi-Arabien med kongen og 50 lande allerede giver bonus. De sagde, at de ville føre en hård linje i forhold til finansiering af ekstremisme, og alle kilder pegede i retning af Qatar, skrev han tidligere på dagen på Twitter.
I sidste måned udtalte præsident dog, at USA's forhold til Qatar er "ekstremt godt".