Pludselig skete alting på én gang.
To af de mest omtalte og eksplosive sager i hele komplekset af sager, der omgærder USA's præsident, Donald Trump, kulminerede begge i aftes.
En domstol i staten Virginia fandt Trumps tidligere kampagnechef, Paul Manafort, skyldig i forskellige former for økonomisk kriminalitet, mens præsidentens personlige advokat gennem ti år, Michael Cohen, næsten samtidig erkendte sig skyldig i en række andre anklager i New York.
Sagerne mod Paul Manafort og Michael Cohen følges tæt, fordi de to mænd på hver sin måde menes at ligge inde med viden, som kan rive tæppet væk under Donald Trump.
Her er et overblik over de to sager:
Michael Cohen
Hvem er han?
Advokaten Michael Cohen skabte en mindre formue på taxakørsel i New York, før han begyndte at arbejde for Donald Trumps forretningsemperium i 2006.
Her opbyggede han et ry som en dybt loyal "fikser", der tog sig af alle sin chefs møgsager. Da Trump vandt præsidentvalget, rykkede Cohen ikke med ind i Det Hvide Hus, men fik i stedet titel af Donald Trumps personlige advokat.
Cohen stoppede med at arbejde for Trump, efter at advokaten blev genstand for en føderal efterforskning.
Hvad har han gjort?
Michael Cohen har erkendt sig skyldig i skatteunddragelse og banksvindel.
Samtidig erkendte advokaten, at han på Donald Trumps ordre har udbetalt penge til to kvinder, som siger, at de har haft affærer med rigmanden.
Pengene blev udbetalt kort før præsidentvalget i 2016 med det direkte formål at påvirke udfaldet af valget. Betalingen skulle sikre, at de to kvinder ikke fortalte offentligheden om deres anklager. Den slags skal dog opføres som kampagnebidrag ifølge amerikansk lovgivning, og det skete ikke.
Hvad betyder det for Trump?
Michael Cohens tilståelse er umiddelbart et alvorligt problem for præsidenten, fordi han beskylder sin forhenværende chef for et klokkeklart lovbrud.
Reglen i USA er dog, at anklagemyndigheden ikke kan sigte en siddende præsident. Myndigheden ligger i stedet i retsudvalget i Repræsentanternes Hus, hvor Trumps parti, Republikanerne, i øjeblikket har flertal. Derfor er det usandsynligt, at Trump bliver sigtet i første omgang.
Republikanerne kan dog meget vel miste flertallet, når der er midtvejsvalg i USA i november, hvorefter anklagen kan komme tilbage på dagsordenen.
Derudover kan det vække bekymring hos Trump, at en af hans mest betroede medarbejdere gennem en årrække tilsyneladende vender sig mod ham.
Michael Cohen menes at have dyb indsigt i præsidentens hemmeligheder, hvorfor han er særdeles interessant for de instanser, som er i gang med undersøgelser af præsidenten. Det gælder både den særlige anklager, Robert Mueller, der undersøger et muligt samarbejde mellem Trump-kampagnen og Rusland under valgkampen, og de udvalg i Kongressen, som undersøger samme emne.
Paul Manafort
Hvem er han?
I 92 dage i 2016 var Paul Manafort chef for Donald Trumps valgkampagne.
Manafort, der er advokat, har fungeret som politisk rådgiver i det meste af sin karriere og har blandt andet arbejdet for præsidenterne Ronald Reagan og George H. W. Bush.
Op gennem 1980’erne og 1990’erne var han rådgiver for flere diktatorer - blandt andre filippinske Ferdinand Marcos og Mobutu Sese Seko fra Zaire, det nuværende DR Congo.
Manafort hjalp også den pro-russiske ukrainer Viktor Janukovitj til magten i 2010. Det var oplysninger om denne forbindelse, som til slut kostede ham jobbet i Trumps valgkampagne.
Få måneder senere blev han sigtet af den særlige anklager, Robert Mueller, som undersøger Manafort i forbindelse med sin Rusland-undersøgelse.
Hvad har han gjort?
Paul Manafort blev i aftes kendt skyldig i otte tiltaler om skattesnyd og banksvindel. Juryen i retssagen i staten Virginia kunne ikke blive enige om yderligere ti tiltaler.
Alle tiltaler handler om forhold, der fandt sted, før han blev ansat af Donald Trumps valgkampagne.
I retten fremlagde anklagemyndigheden beviser for, at Manafort i begyndelsen af 2006 gemte millioner af dollar, som han havde tjent i Ukraine.
Retssagen mod Trumps tidligere kampagnechef er den første, som udspringer af Robert Muellers efterforskning - selvom tiltalerne ikke har noget med Trump-kampagnen og Rusland at gøre.
Hvad betyder det for Trump?
Retssagen mod Paul Manafort involverer ikke Trump direkte.
Den fremherskende analyse i USA går dog på, at anklagemyndigheden gik særlig hårdt til Manafort for at få ham til at indgå en aftale om at vidne mod præsidenten i Rusland-undersøgelsen.
Den tidligere kampagnechef er særdeles interessant for efterforskerne, fordi han blandt andet deltog i et meget omtalt møde med en russisk advokat i Trump Tower i New York i juni 2016.
Donald Trumps søn, Donald Trump Jr. og hans svigersøn, Jared Kushner, deltog også i mødet, som kom i stand, efter at russeren havde tilbudt at afsløre "snavs" om Hillary Clinton, Trumps modkandidat i præsidentvalget.
Indtil videre har Paul Manafort ikke bøjet sig for presset om at vidne mod Trump, men anklagemyndigheden er ikke færdig med ham.
I næste måned begynder der nemlig endnu en retssag, som Robert Mueller står bag.
Ved en føderal domstol i Washington D.C. skal Manafort forsvare sig mod en tiltale, som også tager afsæt i hans arbejde i Ukraine. Denne gang handler anklagerne om lobbyarbejde i udlandet og hvidvask.