Med 306 for og 325 imod er der ikke flertal for at vælte Theresa Mays regering.
Det står klart efter en netop afsluttet afstemning i det britiske underhus.
Aftenens mistillidsvotum var fremsat af oppostionsleder Jeremy Corbyn fra Labour-partiet efter gårsdagens rungende nej til Mays skilsmisseaftale med EU og var det første af sin slags i 24 år.
Corbyn var på forhånd spået dårlige odds for at komme igennem med sit ærinde, da et flertal ville kræve, at medlemmer af regeringspartiet, de Konservative, eller støttepartiet, DUP, lagde stemmer til at vælte deres egen regering.
Da resultatet stod klar, var May hurtig til at invitere lederne af oppositionen til at indlede samtaler om den fortsatte brexit-kurs - allerede i aften.
- Regeringen går ind til møderne i en konstruktiv ånd, og jeg opfordrer andre til at gøre det samme. Vi må finde løsninger, der er omsættelige og har tilstrækkelig opbakning her i parlamentet, lyder opfordringen fra May, som holder fast i, at målet stadig er at forlade EU.
Kommer efter ydmygende nederlag
Allerede på mandag skal hun fremlægge en plan B for, hvordan hun vil føre sin nation ud af EU. Samtidig har Labour ifølge BBC varslet, at flere mistillidsafstemninger kan være på vej.
Theresa May måtte i går indkassere et historisk nederlag i netop underhuset, hvor aftenens afstemning fandt sted. Her blev hendes skilsmisseaftale med EU nedstemt med en margin på 230 stemmer - det største nederlag for en britisk regering nogensinde.
118 af nej-stemmerne kom fra Mays konservative partifæller.
Få minutter senere blev hun mødt af en ventet mistillidsafstemning fremsat af Labours Jeremy Corbyn.
Iagttagere var hurtige til at pege på, at den interne modstand mod May i går ikke skulle tolkes som, at de ville vende sig mod hende i aften.
For mens adskillige af hendes partifæller så sent som i december forsøgte at vælte Theresa May som partiformand, så var der her til aften noget helt andet på spil.
Havde regeringen tabt mistillidsafstemningen, ville det nemlig vælte den konservative regering, og Labours Jeremy Corbyn ville få mulighed for at overtage regeringsmagten, hvis han kunne finde et flertal.
Hvad så nu?
Det britiske underhus har strammet skruen over for Theresa May og har skåret hendes deadline for at levere en brexit plan B ned fra tre uger til tre arbejdsdage.
Det vil sige, at hun på mandag skal levere et bud på, hvad hun vil gøre for at lande en aftale, som de britiske parlamentarikere kan nikke ja til.
Allerede i går lovede hun at bryde med britiske politiske traditioner og række hen over midten for at finde et spiseligt kompromis. En håndsrækning, som af Jeremy Corbyn blev beskrevet som et tegn på desperation.
May måtte igen i dag lægge ører til flere verbale lussinger. Herunder fra Labours næstformand, Tom Watson, der afsluttede dagens debat for sit parti.
Han sagde, at han ikke sætter spørgsmålstegn ved hendes motiver, men hun har fejlet, og det er alene hendes skyld, lød hans ord.
May har "ydmyget Storbritannien" nok, og hun skal ikke forveksle sympati med støtte, sagde Watson.