Tilstanden i det britiske konservative regeringsparti kan nok bedst beskrives som kaotisk og forvirrende.
Partiets politiske kurs justeres eller ligefrem ændres næsten hver dag, i hvert fald hvis man skal tro de løbende udmeldinger i medierne fra regeringens forskellige ministre.
Det er også vanskeligt helt at afgøre, hvem der i sidste ende bestemmer. Foreløbig får Theresa May lov til at fortsætte som premierminister, partileder og altså kvinden for bordenden, men det gør hun mest af alt, fordi der lige nu ikke er nogen, der har lyst til at have hendes job.
Magtkamp på vej
Så det er hende, der skal forsøge at få en eller anden form for aftale på plads med EU, hvilket bliver meget kompliceret og formentlig ikke vil skabe stor popularitet i befolkningen.
Derefter vil det konservative parti højst sandsynligt kaste sig ud i magtkamp om, hvem der skal lede partiet fremover - en kamp, som May næppe overhovedet bliver en del af.
- Ingen fornuftig konservativ vil afløse hende lige nu. Der skal gå et år eller to, siger den erfarne og mangeårige konservative minister Ken Clarke til tv-stationen Sky.
Theresa Mays mislykkede valgkamp, hvor hun tabte det flertal, regeringen havde i parlamentet, betyder at hun politisk står særdeles svagt. De britiske medier er hver dag fyldt med historier om, hvor lidt respekt der er om den konservative leder, og selv trofaste konservative støtter melder fra.
- Theresa May er en håbløs leder af en svag regering, sagde den mangeårige konservative pengemand Lord Harris forleden til avisen The Telegraph.
- Hun skifter konstant holdning. Og hun ved ikke, hvordan hun kommer videre mod en aftale med EU, sagde Lord Harris.
Maratondebat
I dag skal Theresa Mays regering så igennem en maratondebat i parlamentet, der kan give et kraftigt fingerpeg om, hvor besværligt det bliver at få en fremtidig aftale med EU gennem parlamentet.
Debatten kan igen illustrere, hvor svag May og regeringen opfattes. Det, der skal diskuteres og i sidste ende stemmes om, er det, briterne kalder "The Great Repeal Bill".
Loven, der frit kan oversættes til "den store ud-af-EU lov", har til formål at transportere al eksisterende EU-lovgivning ind i britisk lov.
Det sker for at sikre, at de regler og love, der gælder dagen før man officielt træder ud af EU i marts 2019, også gælder dagen efter. Alt andet vil formentlig skabe en mindre form for kaos.
Tanken er så, at briterne efterfølgende kan afskaffe eller lave de love om, man ikke kan lide. Seancen i dag i parlamentet burde være temmelig ligetil. Men det er intet i britisk politik i disse dage, og derfor vil der være voldsomme og langvarige diskussioner om både indhold og teknik.
Brexit-modstandere viser muskler
For de mange parlamentsmedlemmer - også konservative - der mener at Brexit er en kæmpe fejltagelse, vil dagen i dag atter være en lejlighed til at vise muskler.
Og med den svage May ved roret ved alle, at det er der masser af plads til. Og viser det sig at mange konservative parlamentsmedlemmer i sidste ende stemmer mod den konservative regering - hvilket ikke er urealistisk - så vil det være en konkret illustration af, hvor svært regeringen får det i tiden fremover.
May og andre ledende ministre har advaret medlemmerne mod at stemme andet end partilinjen. Spørgsmålet er, om der er særligt mange, der lytter.
Afstemningen finder efter planen sted sent i aften.