Det blev en meget klar sejr for den franske præsident, Emmanuel Macrons, purunge parti, La République en Marche - på dansk: Fremad med republikken.
Med 92 procent af stemmerne talt op står præsidentens alliance til at få et absolut flertal i parlamentet.
Og i partihovedkvarteret i Paris, hvor DR's internationale korrespondent, Stéphanie Surrugue, befinder sig, er stemningen god.
- Det kan man vist roligt sige. De sidste mennesker, jeg talte med, prøvede at overtale mig til at tage med dem på bar, fortæller hun.
- De er simpelthen løbet ud for at feste, de er enormt glade. Men der er også en sorg – sådan virker det faktisk – over, at valgdeltagelsen er så rekordlav hos franskmændene. Man kan mærke, at det kommer til at bekymre partimedlemmerne de næste fem år. Men i aften er de altså bare glade, fordi La République En Marche har gjort noget, som mange mente var fuldstændig umuligt.
Ifølge France24 menes omkring 56,6 procent af vælgerne at have undladt at stemme. Sidste gang - i 2012 - undlod 44,6 procent af vælgerne at stemme.
Får det ikke nemt trods flertal
Det er første gang, at partiet, der blev til for blot 14 måneder siden, stiller op til et parlamentsvalg, og alligevel har partiet altså kunnet sikre sig absolut flertal i parlamentet.
Med andre ord kunne det se ud til, at Emmanuel Macron har banet vejen for at gennemføre sin politik uden forhindringer. Men helt så let bliver det nok alligevel ikke, vurderer Stéphanie Surrugue.
Hun peger blandt andet på, at franskmændene er skeptiske over for præsidentens storstilede arbejdsmarkedsreform, som er stærkt inspireret af det nordiske arbejdsmarked og flexicurity-modellen. En reform, som Macron vil have igennem.
- Det bliver ikke let for ham, uanset hvor mange stole partiet ender med i det franske parlament. For én ting er parlamentet, en anden ting er virkeligheden, ikke mindst de franske fagforeninger. De kommer givetvis til at protestere over nogle af de her tiltag, forklarer hun.
Toppen i La République en Marche har peget på, at det tager omkring to år, fra et lovforslag er præsenteret, til det bliver vedtaget som lov. Derfor har partiet luftet tanker om at styre landet per dekret. Simpelthen fordi der ifølge partiet skal gøres noget ved den store arbejdsløshed med det samme.
Det har fået fagforeningerne til at rasle med sablerne allerede, siger Stéphanie Surrugue.
- Så det bliver ikke nemt at få igennem. Der skal nok komme nogle spændinger.
Uerfarne medlemmer kan skabe kaos
En anden ubekendt faktor i forhold til, hvor gnidningsfrit og let Emmanuel Macron kan styre landet, handler også om partiets manglende erfaring.
Macron har nemlig valgt at opstille en lang række "almindelige" mennesker uden politisk erfaring. Og for at kunne holde styr på de politisk urutinerede har han blandt andet bedt samtlige kandidater om at skrive under på, at de - i hvert fald nogenlunde - vil holde sig til regeringens politik.
Så selvom de nye, friske ansigter har været en del af strategien, vil Macron forsøge at holde dem i en lidt kort snor, vurderer Stéphanie Surrugue.
- Det er altså også et projekt, som også godt kan komme til at skabe en lille smule politisk kaos på lang sigt, siger hun.