Da en kvindelig kioskmedarbejder i Rostov ved Don hørte om urolighederne i byen lørdag, tænkte hun ikke meget mere over det.
Det var nok bare politiske stridigheder, som ikke ville berøre hende eller resten af byen. Næppe noget hun burde bekymre sig om, som almindelig russer.
Men jo flere timer der gik, og jo tættere Wagner-gruppen kom på hovedstaden Moskva, jo mere urolig blev hun.
- Da jeg hørte, at de (Wagner-gruppen, red.) afviste at indgå i forhandlinger, begyndte jeg at blive bekymret. På et tidspunkt blev jeg bange for, at hele vores bymidte ville blive ramt af krig.
Det fortæller en beboer i Rostov ved Don, som DR har talt med. Hun optræder anonymt i artiklen, men DR er bekendt med hendes navn.
Og kvinden er langtfra den eneste, der fik hurtig hjertebanken, efter at Wagner-lederen, Jevgenij Prigozjin, fredag meddelte, at han, sammen med sine knap 25.000 soldater, havde krydset grænsen til Rusland, for at hævne sig på de russiske styrkers angivelige angreb på Wagner-soldaterne.
Men selvom russerne langt fra er enige i deres holdning om Wagner-lederen, så er de alle enige om én ting: At det sluttede, inden det gik galt.
En indbygger ved navn Sergei siger til AP, at lørdagens begivenheder aldrig skulle være sket.
Mad, cigaretter og skældsord
Det lader til, at der var blandede følelser blandt beboerne i Rostov ved Don i løbet af lørdagen.
Mens nogle behandlede Wagner-soldaterne som gæster, var andre knap så glade for det nye selskab.
Videoer, der florerer på sociale medier, viser beboere, der kommer med mad og drikke til de Wagner-soldater, der var til stede i Rostov ved Don. Den første by de kom til, inden de marcherede mod Moskva i det, som Prigozjin kaldte “march for frihed”.
- Der var masser af dem i går, og efter min mening støttede folk dem. De kom med mad, vand og cigaretter. De var overraskede, tror jeg. Jeg var også overrasket, men de havde helt sikkert støtte, siger Alexey, en beboer i Rostov ved Don, som Associated Press har talt med.
I en anden video ser man en mand, der går forbi Wagner-soldaterne med sin cykel, mens han skælder dem ud.
- Skam jer! Vil I beskytte vores fædreland eller ej? Hvorfor begynder I på det her rod? råber han af dem.
Associated Press har også talt med en lokal ved navn Sergei, der siger, at han er glad for at Wagner-gruppen har forladt byen igen.
- Engang var de helte, og nu er de blevet… Jeg ved det ikke. De er ingenting for mig nu, siger han.
Reaktionerne på Wagner-soldaternes tilstedeværelse var lige så forskellige, som de meldinger der kom fra præsident Vladimir Putin og Wagner-leder Jevgenij Prigozjin.
For mens Putin gik på stats-tv og kaldte Prigozjin for en ‘forræder’, var Prigozjin ude og sige, at Wagner-gruppen var “de sande russiske patrioter”.
Og dømmer man ud fra de videoer, der florerer, både under mytteriet, og da Prigozjin forlader byen lørdag aften, så er der tilsyneladende nogle russere, der er enige i Wagner-lederens udlægning.
Her ser man nemlig flere indbyggere, der var dukket op for at tage selfies med Prigozjin og give ham en highfive, inden han forlod byen med sine soldater.
- Hvorfor støtter vores land os? Fordi vi marcherer for frihed, sagde Jegvenij Prigozjin i en talebesked på beskedtjenesten Telegram lørdag.
Han sagde, at det var lykkes Wagner-gruppen at komme til Rostov ved Don, uden at affyre et eneste skud.
Ukraines skæbne
Mens de fleste lader til at ånde lettet op, så er det ikke alle, der føler sig helt trygge efter lørdagens oprør.
- Da jeg hørte om det første gang, troede jeg slet ikke på det. Så gik jeg ud og så en masse soldater på gaderne. Alle så dem, de var overalt, siger en 18-årig mand til DR.
Han optræder anonymt i artiklen, men DR er bekendt med hans navn.
Han fortæller, hvordan han blev bange og bekymret, så snart han hørte nyheden. Og hvordan både han og hans familie var urolige hele lørdagen.
- Vi kan ikke bare slappe af og tro, at det hele er slut nu. Vi er virkelig nervøse for, at der kan ske noget igen, fortæller han til DR.
Den unge mand er ikke den eneste, der ikke ønsker at tage stilling til, hvem der har ret og hvem der ikke har, men som bare vil leve i fred og ro.
The Guardian har talt med en mand ved navn Dmitry, der siger, at han ikke ved noget om, hvor mange der støtter Wagner-gruppen eller ej. Det eneste han ved er, at ingen ønsker at byen bliver som Belgorod – den russiske by, der er blevet ramt af angreb adskillige gange siden krigen brød ud.
Og den holdning, er den kvindelige kioskmedarbejder, som DR har talt med, helt enig i.
- Vi vil jo ikke gentage Ukraines skæbne, siger hun.
I aften er Kim Bildsøe Lassen klar med en særudgave af Krigens døgn - naturligvis set i lyset af de seneste døgns voldsomme og opsigtsvækkende begivenheder i Rusland. Programmet går helt tæt på Wagner-gruppens oprør og også de konsekvenser, det kommer til at få for krigen i Ukraine. Det er kl 21.55 på DR1 og DRTV.