Det nationalistiske og indvandringskritiske højrefløjsparti Alternative für Deutschland (AfD) drømmer om for første gang at blive valgt til forbundsdagen ved efterårets valg.
Under flygtningekrisen strøg partiet frem i meningsmålingerne, men AfD's fremgang er stagneret, i takt med at antallet af nyankomne asylansøgere er faldet.
Samtidig har partiet brugt kræfter på interne opgør og en række skandalesager.
I dag har partiet så valgt den duo, der skal føre AfD gennem valgkampen.
I tysk politik vælger partierne spidskandidater, der som udgangspunkt bliver de helt centrale omdrejningspunkter under valgkampen.
Du kan du læse mere om de to kandidater her.
Partilederens ærkerival
- Vi vil beholde vores hjemland, beholde vores identitet, og vi er stolte af at være tyske.
Sådan lød det, da den 76-årige Alexander Gauland tidligere i dag holdt takketale, efter han var blevet valgt som en af AfD's spidskandidater til forbundsdagsvalget.
Han er blandt sit partis mest fremtrædende profiler.
Mens han nyder den ene partileders, Jörg Meuthens, fulde opbakning, så bliver han betragtet som en af Frauke Petrys største rivaler.
Hun vil trække partiet mod midten og genopfinde sit parti som et, der er regeringsdueligt og kan indgå i regeringskoalitioner frem for at være fundamentalt i opposition.
Alexander Gauland tilhører derimod partiets magtfulde højrefløj.
Med navns nævnelse har Frauke Petry udpeget ham som en af hovedkræfterne i partiets "fundamentale" oppositionslejr, som ifølge partilederen forhindrer AfD i at få en klar strategi.
Hun led dog et sviende nederlag på weekendens partikongres, hvor hun ville have de delegerede til at stemme om AfD's linje fremadrettet.
Støtter kontroversiel partifælle
En anden uoverensstemmelse mellem de to er, at Alexander Gauland åbent støtter partifællen Björn Höcke, som Frauke Petry har forsøgt at få ekskluderet.
Bjørn Höcke, der står i spidsen for AfD i delstaten Thüringen, trak tilbage i januar overskrifter, da han kritiserede mindesmærket for Holocaust i Berlin.
Han sagde, at tyskerne er de "eneste mennesker i verden, der har plantet en påmindelse om skam i hjertet af deres hovedstad" og krævede, at Tyskland drejer 180 grader i sit forsøg på at sone for fortidens naziforbrydelser.
Det er endnu ikke lykkedes Frauke Petry at komme af med den kontroversielle partifælle.
Alice Weidel
Den 38-årige Alice Weidel er for mange et ukendt navn.
Konsulenten fra det sydvestlige Tyskland har i partiets fireårige levetid endnu ikke tilbragt meget tid i spotlyset.
Hun bliver betragtet som en af de mere moderate stemmer i sit parti og bakker op om ekskluderingen af Bjørn Höcke.
Ifølge nyhedsbureauet Reuters har hun desuden forsøgt at slå sit navn fast som den finansielle ekspert i AfD.
Selv om hun bliver set som mere moderat end Alexander Gauland, så er hun ifølge Welt en hård kritiker af forbundskansler Angela Merkel - herunder især hendes asylpolitik.
Beskeden til de delegerede under partikongressen var da også klar: AfD skal være et oppositionsparti.
- Hvis vi står sammen og kæmper sammen nu, så vil et ægte oppositionsparti endelig komme i den tyske forbundsdag, sagde hun.
Omkring 68 procent af de delegerede stemte ifølge det tyske nyhedsbureau dpa på duoen som spidskandidater, mens 28 procent stemte imod dem.
FAKTA: ALTERNATIVE FÜR DEUTSCHLAND (AFD)
- •
AfD blev stiftet i 2013 og havde da to store mærkesag: Stop for hjælp til kriselandene og en opløsning af eurosamarbejdet.
- •
Siden har partiet blandt andet foreslået at lukke EU's grænser, genindføre grænsekontrol langs de tyske grænser og oprette asyllejre i andre lande for at nedbringe antallet af asylansøgere i Tyskland.
- •
Partiet mener ikke, at islam kan være en del af det tyske samfund og understreger, at det tyske sprog og den tyske kultur skal være bærende i landet.
- •
Ved valget til den tyske Bundestag i 2013 nåede AfD ikke over spærregrænsen på fem procent.
- •
Men året efter fik partiet 7,1 procent af stemmerne ved europaparlamentsvalget.
- •
AfD er på regionalt plan allerede en stor spiller og er repræsenteret i 10 ud af de 16 tyske delstaters parlamenter.