Lige nu sidder den britiske regering bag lukkede døre og diskuterer, hvordan landets forhold skal være til EU, når det udtræder af unionen sidst i marts næste år.
På mødet, som premiereminister Theresa May har inviteret til på hendes landssted Chequers, forventes hun for første gang at gå i dybden med, hvordan hun forestiller sig betingelserne for Brexit skal blive.
Blandt andet forventes hun, ifølge BBC, at komme med sin løsning på handelsrelationerne med EU.
Manøvren skal sikre imod en såkaldt hård grænse mellem Irland og Nordirland.
- Det store problem er, hvordan man kan holde grænsen mellem Irland og Nordirland åben, hvis briterne begynder at have andre regler for deres varer, for eksempel når det angår forbrugerbeskyttelse, siger DR's EU-korrespondent, Ole Ryborg.
Skal følge EU's regler
Den problematik har været en hårdknude i lang tid i den britiske debat, og dermed udmeldelsesforhandlingerne med EU.
Løsningen fra premierministeren forventes at blive, at Storbritannien fortsat skal forpligte sig til at overholde EU's handelsregler efter det endelige Brexit.
- Nu foreslår Theresa May, at briterne også efter Brexit fortsætter med at følge EU's regler, for alt hvad der hedder varer og fødevarer, siger Ole Ryborg.
Det falder dog ikke i god jord hos de hårde Brexit-støtter, som der er seks af i Mays regering, deriblandt udenrigsminister Boris Johnson.
Frygter læk fra mødet
Når Theresa May har besluttet at isolere sin regering i 12 timer og endda at inddrage deres mobiltelefoner og andet optageudstyr, skyldes det frygt for offentlighed.
- Den primære årsag til, at man overhovedet ikke er kommet frem til, hvordan briterne skal løse de udestående spørgsmål ved Brexit endnu, er, at ministrene skændes bravt internt, siger Ole Ryborg.
- Hvis de kan sidde og lække, hvad der sker til medierne, kan det kun gøre forhandlingerne sværere, siger han og understreger, at premierministeren skal i mål med en plan.
- Det er helt afgørende, for Brexitforhandlingerne er i gang, og Storbritannien forlader EU 29. marts næste år. Britisk erhvervsliv har klaget sig rigtig længe over, at de ikke får klar besked om hvilke regler, som kommer til at gælde efter Storbritannien er ude, siger korrespondenten.
USA lover hurtig handelsaftale
Resultaterne af dagens møde forventes at udmunde i en hvidbog i næste uge, som Storbritanniens forhandlere kan tage med som forhandlingsoplæg til EU.
Der er dog ingen garanti for, at EU vil indgå på det britiske forslag.
Ifølge BBC ser Brexit-høgene Mays forslag som mindre end en fuld exit fra EU, og frygter at det vil forhindre landet i at indgå handelsaftaler med andre lande.
Til aften blandede USA sig i debatten, da landets ambassadør i Storbritannien, Woody Johnson, lovede at Trump står klar næste år med en bilateral handelsaftale.
- Han vil gennemføre den hurtigt, for jeg ved at det er en stor prioritet for ham, sagde han ifølge Reuters.