13 lastbiler med mad til 12.000 mennesker, 4.000 sække mel, medicinsk udstyr og piller, der kan rense vand, så det ikke er farligt at drikke.
Det er, hvad det er lykkedes Røde Kors at komme med ind til befolkningen i den syriske by Douma, hvor nødhjælpsarbejdere måtte gemme sig under lastbilerne for ikke at komme i skudlinjen.
Byen ligger i forstaden Ghouta lige udenfor landets hovedstad og er i løbet af de sidste uger og måneder blevet bombet intensivt af det syriske styre samt været plaget af kampe mellem regeringsstyrker og oprørsgrupper.
Flere end 1.000 mennesker er blevet dræbt i kampene og flere end 4.800 er såret i løbet af de sidste tre uger, oplyser Læger Uden Grænser.
Men rædslerne i forstaden begyndte ikke først i starten af året, da regimet intensiverede sine bombardementer af Ghouta og forstadens 400.000 indbyggere.
Befolkningen har levet under regimets belejring siden 2013, og befolkningen har dermed været afskåret fra nødhjælp som mad og medicin i årevis. Derfor er de rationer, som Røde Kors har bragt ind til Douma i dag, også kun en dråbe i havet.
- Hvis man passer godt på, så kan man leve af madrationerne i en måned. Men det er kun til 12.000 mennesker, og der er 400.000 mennesker, så det rækker slet ikke, siger katastrofechef i Dansk Røde Kors, Bjarke Skaaning.
Venter på evakuering i kældre
Det er ikke kun befolkningen i forstaden, der er blevet bombet. Også hospitaler og lægeklinikker er gentagne gange blevet ramt.
De bombede klinikker kombineret med tusindvis af folk, der er blevet såret i raket- og bombeangreb betyder, at behandlingsmulighederne er kørt helt i sænk.
Det er derfor heller ikke meget, det medicinske udstyr, som Røde Kors har bragt ind i området, kan hjælpe.
- Det medicinske udstyr er mest gaze, plastikhandsker og sterile ting, der er nødvendige for at folk kan blive lappet sammen, så de kan overleve. Men der ikke meget, der gør, at folk med krigsskader kan blive opereret, fortæller Bjarke Skaaning.
Lige nu står flere end 2.000 mennesker på en evakueringsliste. Dem på listen har brug for at blive fragtet ud af Ghouta for at kunne få behandling for krigsskader og mere alvorlige sygdomme.
- De ligger i beskyttelsesrum eller hjemme i kældre eller i rum, hvor de kan være, mens de venter på at blive evakueret, siger katastrofechefen.
- Men det bliver de ikke, før der er en form for våbenhvile, som er mere permanent, end det, der er nu, fortsætter han.
Søgte beskyttelse under lastbiler
Allerede i november sidste år konkluderede FN og Røde Kors, at 10 procent af børnene i Ghouta på det tidspunkt var akut underernærede, og flere spædbørn døde af sult i løbet af efteråret. Og som det er nu, lever mange af græsstrå og de korn, som de kan finde på jorden.
- Men man kan ikke tilberede det. Der er næsten ikke strøm, der er ikke gas. Så det kan ikke tilberedes. Det gør, at de børn, som mine kollegaer snakkede med, spiser græs eller bygkorn helt rå for at overleve, fortæller Bjarke Skaaning.
Det er langt fra ufarligt for nødhjælpsorganisationerne at komme ind i byen. Det er anden gang i denne uge, at Røde Kors har fået adgang til Ghouta. I mandags kom organisationen ind med 43 lastbiler, som de dog måtte skynde sig at få ud af forstaden igen, fordi de kom under angreb.
Og det samme kunne være sket i dag.
- Chaufførerne og dem, der lastede af, måtte søge beskyttelse. De måtte løbe væk, gemme sig under lastbiler og kravle ind bag vægge for ikke at komme i skudlinjen, siger Bjarke Skaaning.
Da Røde Kors afbrød leveringen på grund af sikkerhedssituationen i mandags var der flere ting, der ikke nåede at blive afleveret. Blandt andet var madrationerne noget af det, der ikke nåede at blive delt ud.
Derfor er det også første gang i månedsvis, at en nødhjælpsorganisation kan levere mad til civilbefolkningen.
- Det er det, der er så frygteligt. Det er ingenting, vi er kommet ind med. Det er virkelig frygteligt, siger Bjarke Skaaning.