Det ligner her til aften politisk kaos i London, efter at de to helt centrale ministre i forhandlingerne med EU om Storbritanniens farvel er gået af i protest.
Først meddelte brexit-minister David Davis, at han trækker sig, fordi han ikke er enig i regeringens kurs. Og midt på eftermiddagen meddelte så udenrigsminister Boris Johnson, at han også går af.
Den britiske regering er i dyb krise, fortæller DR's EU-korrespondent, Karin Axelsson, fra den britiske hovedstad.
- Man kan roligt sige, at det er en regering i nedsmeltning. Vi skal helt tilbage til 1970’erne for at opleve et tidspunkt, hvor to ministre har forladt regeringen inden for et døgn - og endda de fremmeste fortalere for et hårdt brexit - altså anti-EU-linjen.
Spliden om Europa
Theresa May har allerede i dag udnævnt Dominic Raab som ny brexit-minister. Det er endnu uklart, hvem der kommer til at efterfølge Boris Johnson på den magtfulde post som Storbritanniens udenrigsminister.
Tilbagetrædelserne kommer efter intern uenighed i den konservative regering om, hvordan Storbritanniens udtrædelse af EU skal foregå, fortæller Karin Axelsson.
- Skal man lægge sig tæt op af EU’s indre marked og toldunionen for at bevare så tæt et forhold for erhvervslivet som muligt og undgå en grænse ved Irland? Eller skal man bryde fuldstændig med toldunionen og det indre marked og helt undgå berøring med både EU’s regler, myndigheder og især domstolen.
- Det sidste er den linje, som Boris Johnson og David Davis har stået meget hårdt på. De ønsker et fuldstændigt klokkeklart brud med EU, fortæller EU-korrespondenten.
Den bløde landing eller det hårde brud
Premierministeren har forsøgt at trække i en anden retning. Ved et 12 timer langt møde i premierministerens sommerbolig i fredags blev den britiske regering enig med sig selv om en plan for Storbritanniens fremtidige forhold til EU.
Men modsat Boris Johnson og David Davis' ønsker er aftalen et udtryk for Mays forsøg på en blød landing, der stadigvæk holder muligheden åben for et tæt samarbejde med visse dele af det indre marked - blandt andet for netop at undgå en hård grænse mod Irland.
- Man kan bare sige, at det forslag, hun har lagt frem, ikke har lagt en dæmper på splittelsen. Tværtimod er forventningen her, at hiver hun ikke det forslag og den fremstrakte arm til EU tilbage, så vil man se flere ministre vil gå af, og måske også hendes egen afgang, fortæller Karin Axelsson.
Klokken 18.30 indledte premierministeren et møde med det konservative bagland. Efter det møde vil det vise sig, om hendes modstandere har samlet de magiske 48 stemmer - det flertal, der skal til for at foreslå et mistillidsvotum mod Theresa May og hendes regeringsledelse.