Nordkoreas leder, Kim Jong-un, blev modtaget som en statsmand, da han tidligere på ugen i dybeste hemmelighed ankom til Kinas hovedstad, Beijing.
Efter diktatoren havde forladt landet igen, sendte kinesisk stats-tv billeder af en storsmilende Kim Jong-un, der trykker hænder med Kinas præsident Xi Jingping i Folkets Store Hal, inden de to mænd lytter til fanfarer fra et hornorkester og passerer forbi en æresgarde.
Bagefter bød Xi på Kim Jong-un og hans hustru, Ri Sol-ju, på en tilsyneladende storslået middag.
Tv-billederne fra Kina giver dog et lidt misvisende indtryk af Kim Jong-uns besøg i Beijing, fortæller DR Nyheders Asien-korrespondent, Philip Khokhar.
For det var ikke to ligeværdige statsledere, som mødte hinanden til forhandlinger efter middagen. For Xi Jinping opfatter Nordkoreas leder som en ulydig undersåt.
- Hvis Kim Jong-un havde været en partisekretær i en provins her i Kina, så var han for længst røget i unåde, siger Philip Khokhar.
Trodser storebror
Korrespondenten forklarer, at Nordkorea og Kina er grundlæggende uenige på afgørende områder, selvom de officielt er allierede.
- Lige siden Nordkorea begyndte sit atomvåbenprogram, har man trodset storebroren Kina. Det kunne kineserne måske godt leve med i begyndelsen, men de seneste år, hvor Kim Jong-un i dén grad har skruet op for atomprøvesprængninger og missilaffyringer, har det åbenlyst været på trods af Kina, siger Philip Khokhar.
- Så jeg tror ikke nødvendigvis, at det har været noget høfligt møde.
Kina på sidespor
Vurderingen bygger også på, at der i øjeblikket vitterligt er noget på spil for Kina, når det gælder udviklingen på den koreanske halvø.
Nordkorea har inden for kort annonceret topmøder med præsidenterne fra Sydkorea og USA - og Kina føler sig i nogen grad kørt ud på et sidespor i forhandlingerne.
- Jeg tror, at Xi har brugt anledningen til et forsøg på at instruere Kim Jong-un i, hvad han skal sige, når han mødes med Sydkoreas Moon Jae-in og Donald Trump.
- Xi sender også et kraftigt signal til især USA om, at man ikke kan komme uden om Kina, hvis der skal laves en fredsløsning på den koreanske halvø.
Frygter genforening
Philip Khokhar fortæller, at Kinas helt store frygt er et genforenet Korea, som allierer sig med USA.
- Det kunne i teorien betyde amerikanske soldater på grænsen til Kina, og det kan jeg garantere, at Kina vil gøre alt for at undgå. Jeg tror endda, at man vil opretholde det nuværende styre i Nordkorea for at forhindre en amerikansk allieret på grænsen.
Kina har dog ændret kurs overfor Nordkorea, siden landet begyndte at accelerere sit atomvåben- og missilprogram.
Kineserne har tidligere set stort på de internationale sanktioner mod Nordkorea, men det seneste år er man rent faktisk begyndt at håndhæve dem, fortæller Philip Khokhar.
Eftersom Kina tegner sig for 90 procent af Nordkoreas handel med omverdenen og forsyner landet med forskellige former for bistand, kan det virkelig mærkes, når kineserne lukker døren i.
Deri ligger formentlig en del af forklaringen på Nordkoreas pludselige vilje til forhandling, og nu vil Kina så sikre sig, at man får en plads ved bordet, når fremtiden på den koreanske halvø skal diskuteres.