Paris har fået en ny Champs-Élysées.
Det er hvertfald det, den franske regering har døbt den grå vej, der fungerer som hovedfærdselsåren i Le Bourget-konferencecentret lidt uden for Paris.
Det er her, at FN's klimatopmøde, COP21, bliver afholdt.
Og selvom det er tidligt mandag morgen, er gaden så småt begyndt at blive godt befærdet af diplomater i jakkesæt, sikkerhedsfolk i store dynejakker og et par enkelte delegerede, der er troppet op i deres hjemlige nationaldragter.
Folk strømmer til
Topmødet går nemlig officielt i gang klokken 11.00, hvor omkring 150 stats- og regeringschefer deltager.
De er begyndt at ankomme et par hundrede meter herfra, hvor de bliver mødt af den franske præsident, Francois Hollande.
Og det samme er de tusindvis af diplomater, klimasagsforkæmpere og journalister, der skal reportere hjem fra forhandlingerne.
Flere stopper op ved de midlertidige cafeer, der er blevet bygget til topmødet, for at få en morgen-croissant og en espresso.
Andre har sat sig ved bordene i de store hangarhaller, hvor de holder morgenmøder og finpudser dagens strategi.
De franske myndigheder regner med, at mere end 40.000 personer vil deltage i konferencen - heriblandt et hav af klimaorganisationer som WWF Verdensnaturfonden og Greenpeace, interesseorganisationer og virksomheder som Facebook.
Og der bliver kamp om opmærksomheden, hvis de skal igennem med deres budskaber.
Obama er optimistisk
En af dem, der allerede er mødt op, er Emrul Kayesh, som er journalist fra Bangladesh.
Hans hjemland er et af de steder i verden, som allerede i dag mærker konsekvenserne af klimaforandringerne - heriblandt de stigende vandstande.
- Jeg er som menneske optimistisk, og derfor håber jeg, at landene kan blive enige om at reducere deres udledninger af CO2. Det bliver de nødt til, siger han.
Og Emrul Kayesh er ikke den eneste, der har store forventninger til klimatopmødet.
Håbet er, at landene kan blive enige om en klimaaftale, der kan få lagt en dæmper på den globale opvarmning. Og mange statsledere er optimistiske inden mødet. Heriblandet USA's præsident, Barack Obama.
- Jeg er optimistisk omkring, hvad vi kan opnå, fordi jeg allerede har set, hvordan Amerika har taget utrolige skridt i de seneste syv år, skrev han i går aftes på sin Facebook-side.
Topmødet slutter formelt fredag den 11. december.