Engang var den venezuelanske havneby Maracaibo et rigt centrum for landets bugnende olieproduktion.
I dag er befolkningen tvunget i knæ af den politiske og økonomiske krise og kæmper for at overleve i byen, der er plaget af daglige, timelange strømafbrud - noget der har stået på i månedsvis.
Ligesom i resten af landet er indbyggerne ramt af enorm mangel på basale nødvendigheder som rindende vand, medicin og mad, og i det nordvestlige Maracaibo er flere slagterbutikker nu begyndt at sælge det kød, som ikke har kunnet opbevares ordentligt og derfor er fordærvet.
På markedet Las Pulgas har slagter Johel Prieto skåret det dårlige kød op og blandet det med friskt kød. Og folk køber det, enten til deres dyr eller til dem selv.
- Selvfølgelig spiser de kødet, takket være Maduro. De fattiges mad er fordærvet mad, siger Johel Prieto til nyhedsbureauet AP.
Maracaibo stod for få år siden for at producere halvdelen af landets råolie, der blev eksporteret til hele verden.
Men den økonomisk og politiske krise i Venezuela, der ligger inde med verdens største oliereserver har medvirket til inflation i landet, som ifølge prognoser fra Den internationale valutafond, IMF, kan nå en million procent ved udgangen af 2018.
Præsident Nicolas Maduro har iværksat en række økonomiske reformer, som blandt andet at introducere en ny valuta, hæve moms-afgiften og øge minimumslønnen.
- Kosmetisk ændring
Mandag gik det meste af Venezuela i stå, mens banker og forretninger landet over forsøger at vænne sig til den nye bolivar, som er blevet sendt i cirkulation for at imødegå hyperinflationen.
De nye sedler og mønter vil have en værdi fra 2 til 500, svarende til en købekraft på mellem 200.000 bolivar og op til 50 millioner.
Både de gamle og nye sedler vil være i cirkulation i en overgangsperiode.
Den nye møntfod har allerede skabt forvirring, ligesom økonomiske eksperter tvivler på, at det løser det grundlæggende problem: At befolkningen ikke længere har tillid til landets valuta.
- Det er kosmetiske ændringer. Det svarer til at bestille tid hos en af de berømte plastikkirurger i Caracas. Du går derfra med et lidt andet udseende, men intet har rigtigt forandret sig, siger den amerikanske økonomiprofessor Steve Hanke fra Johns Hopkins Universitet til magasinet Slate.
Den økonomiske krise har tvunget tusinder på flugt til de omkringliggende lande.
Mere end to millioner er siden 2014 flygtet fra Venezuela, særligt til Colombia og Brasilien, der nu er begyndt at indsætte ekstra mandskab til at vogte grænseovergangene.
Den seneste uge har både Ecuador og Peru ligeledes strammet kontrollen ved grænserne.
Et tiltag, som der i dag bliver advaret mod fra FN's flygtningehøjkommisariat, der i stedet opfordrer til, at nabolandene yder beskyttelse til mange flygtninge.