Store dele af verden holdt vejret her til eftermiddag.
Her talte lederen af Hizbollah-militsen i Libanon, Sayyed Hassan Nasrallah, i sin første tv-transmitterede tale, siden krigen mellem Israel og Hamas brød ud.
På grænsen mellem Israel og Libanon er raketangreb og kamphandlinger taget til den seneste tid. Det har skabt frygt for, om Hizbollah vil kaste sig ind i krigen mellem Israel og Hamas og derved skabe to fronter. Noget, der kunne udvikle sig til en regional storkrig.
Derfor var mange spændte på at høre, hvad Nasrallah havde at sige.
- Man frygtede, at han i yderste grad ville komme med en krigserklæring mod Israel, siger DR's mellemøstkorrespondent Nanna Muus Steffensen, som befinder sig i det nordlige Israel, tæt på grænsen til Libanon.
Lyt til en forsker med speciale i Libanon og Irak fortælle mere om Hizbollah-lederens tv-tale i nyhedspodcasten Tiden:
Nasrallah talte i over en time og kom vidt og bredt omkring, men en egentlig krigserklæring blev det ikke til.
Til gengæld advarede han om, at situationen ved grænsen mellem Libanon og Israel stadig kan udvikle sig, og at der er risiko for en større krig i Mellemøsten.
- Alle muligheder er åbne, sagde han.
Holder Hamas' angreb ud i strakt arm
Samtidig med at Nasrallah udtrykte sin støtte til Hamas og gruppens angreb mod Israel den 7. oktober, understregede han også, at angrebet var "100 procent palæstinensisk", og at personerne bag angrebet holdt det fuldstændig hemmeligt.
- Denne kamp er fuldstændig palæstinensisk, for det palæstinensiske folk og uden relationer til andre problemer i regionen, sagde han.
På den måde holder han angrebet lidt ud i strakt arm, fortæller Nanna Muus Steffensen.
- Jeg får det indtryk, at Nasrallah ikke vil holdes ansvarlig for det her, ligesom han heller ikke vil blive trukket mere ind i det, end han selv kan styre.
En balancegang
Nasrallah gik ifølge Nanna Muus Steffensen en balancegang i talen, som blev fulgt tæt, både ude i verden og hjemme i Libanon.
- Hizbollah er en stat i staten i Libanon. De er den væsentligste politiske og militante magtfaktor, men det er de kun så længe, de har stor støtte blandt befolkningen, siger Nanna Muus Steffensen.
- Lige nu er støtten til Hizbollah ikke, hvad den har været tidligere, og der er heller ikke en stor støtte uden for Hizbollahs eget bagland i Libanon til en decideret krig med Israel.
Derfor forsøgte Nasrallah med talen ikke at blive mere upopulær derhjemme og samtidig vise sit eget bagland, palæstinenserne i Gaza og Hamas, at han støtter Hamas’ kamp mod Israel fuldt ud, fortæller mellemøstkorrespondenten.
Ikke en tydelig eskalering
Fredagens tale rokker ikke betydeligt ved konflikten mellem Israel og Hizbollah, som ser ud til at fortsætte, vurderer Nanna Muus Steffensen.
- Der er en væsentlig trussel om, at det kan eskalere fra Nasrallahs side, men det er heller ikke den krigserklæring eller meget tydelige eskalering, som mange havde frygtet.
Det er dog ikke en stor overraskelse for korrespondenten, at Hizbollah-lederen holder muligheden for en regional krig åben.
- Det havde været mere overraskende, hvis Nasrallah havde lukket mulighederne for sig selv, siger hun.
Du kan få seneste nyt om krigen mellem Israel og Hamas døgnet rundt i vores liveblog: