Det er først til mølle, hvis man vil have de bedste glimt af kong Charles' kroningsdag i London, som officielt begynder i dag klokken 12.00 dansk tid.
Helt almindelige briter har da også stået i kø i flere dage for at komme så langt foran som muligt. Langs The Mall er der slået telte op, hvor kongelige fans har overnattet.
Resten af befolkningen må nøjes med at se med på storskærm i Hyde Park, Green Park and St James's Park.
Foran Buckingham Palace vil stå omkring 4.000 særligt inviterede folk bestående af almindelige briter, som er veteraner, velgørenhedsfolk og ansatte ved sundheds- og omsorgssektoren.
Det skriver BBC, der selv gik i gang med at rapportere fra den store begivenhed fra klokken 05.00 i morges dansk tid.
- Efter alle øvelserne og planlægningen kommer vi til at se en dag med spektakulært festspil og historie blive skrevet. Mange af os vil aldrig have set en kroning før, og dette vil være en chance for at se det hele udfolde sig, skriver det britiske medie.
Selve kroningen bliver en symbolsk fejring krydret med gudstjeneste, taler, special-komponeret musik, militærparade og kongelig pomp og pragt af allerhøjeste klasse.
Mere end 5.000 soldater vil deltage i kroningen og skal følge de kongeliges kortege gennem London.
De nærmeste gæster bliver de 2.200 inviterede VIP-gæster som flere hundrede stats- og regeringschefer samt et hav af kongelige overhoveder i Westminster Abbey fra 203 lande.
Fra Danmark deltager kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
'Kongens skæbnedag'
De britiske aviser har naturligvis kongen på forsiderne og flere har trykt særtillæg kun om dagens kongelige fest. The Guardian tilbyder læserne 20 siders ekstra om kroningen, mens The Daily Telegraph har trykt 84 ekstra sider.
- Kongens skæbnedag, lyder overskriften på avisen The Times.
- Han vil ikke kun bære kronen, han vil bære historiens vægt og nationens håb, skriver Daily Mirror på sin forside.
- Kroningen er en chance for at minde nationen og verden om monarkiets rolle og relevans. Og den bliver et øjeblik til at genopfinde og rebrande det britiske kongehus, skriver BBC i en analyse af den spektakulære begivenhed.
Selve kroningen finder sted i Westminster Abbey klokken 12.00 dansk tid.
Den vil ifølge BBC komme til at foregå på stort set samme måde, som den har gjort i 1.000 år.
Men den vil også vise monarkiet i et mere moderne lys, lyder det i BBC's analyse.
Det britiske kongehus har selv beskrevet kroningen som 'tradition blandet med modernitet og kongen er ifølge BBC bevidst om, at verden og hans egen institution må følge med tiden og afspejle samfundet.
- Han ved, at kronen skal afspejle den forandring. Heldigvis for ham hænger disse ændringer sammen med hans egne sympatier, skriver BBC.
Lykønskninger fra jøder, muslimer og buddhister
En ud af fem af dem, der deltager i fejringen, vil være velgørenhedsarbejdere og frivillige i lokalsamfundet.
Fem ud af 12 musikere, der har komponeret musikken til dagen er kvinder. Ved dronning Elizabeths kroning i 1953 var det kun mænd, som havde stået for musikken.
Flere fremtrædende personer med en anden hudfarve end hvid vil spille en rolle ved ceremonien i dag. Det er blandt andet tilfældet, når de kongelige regalier, herunder kronjuvelerne, tages frem i Westminster Abbey.
Nogle af regalierne bliver således holdt af personer med en anden national oprindelse end britisk for også at afspejle det multikulturelle britiske samfund.
Desuden vil både jødiske, buddhistiske, hinduistiske og islamiske religiøse ledere lykønske kongen.
- Som prins af Wales brugte kongen årtier på at møde mennesker fra hver en afkrog af Storbritannien. Han ved, hvordan det har ændret sig siden hans afdøde mors kroning, skriver BBC.