Først fik den tyrkiske erhvervsminister Nihat Zeybekci nej til at holde et valgkampsmøde i Køln, der skulle overbevise det store antal tyrkere i Tyskland om at stemme ja til forfatningsændringer, der giver præsident Erdogan mere magt.
Så blev ministerens planer om i stedet at holde mødet i nabobyen Frechen forpurret.
Men nu ser det ud til, at han alligevel kommer til at optræde på tysk jord.
Et nyt arrangement er blevet annonceret på et hotel i Køln i aften, oplyser tysk politi ifølge flere tyske medier. Det drejer sig denne gang om et "privat arrangement" på hotellet, hvor der er plads til 350 mennesker.
Alligevel står flere hundrede betjente klar til at rykke ind, hvis der er opstår uro i forbindelse med mødet.
Udenrigsminister advarer mod eskalering
Aflyste folkemøder og diskussioner om, hvorvidt tyrkerne må føre valgkamp i Tyskland, har i den forgangne uge gjort ondt værre i forholdet mellem Tyrkiet og Tyskland, der i forvejen er presset af politiske uenighed i en række sager og fængslingen af Die Welt-journalisten Deniz Yücel.
Fredag blev et andet møde med den tyrkiske justitsminister i byen Gaggenau bremset, hvilket efterfølgende fik tyrkerne til at indkalde den tyske ambassadør i Ankara til en skideballe.
Tyrkerne har ikke holdt sig tilbage med kritikken af de tyske aflysninger, som er blevet kaldt "fascistiske", "udemokratiske" og taler lodret i mod de principper om ytringsfrihed og menneskerettigheder, som tyrkerne beskylder Tyskland for ikke at leve op til.
Forholdet til Tyrkiet skaber splittelse i Tyskland
De tyske reaktioner har derimod været splittede.
Mens ledende konservative stemmer har talt mod vælgermøderne og sagt, at Tyskland ikke skal være scene for Tyrkiets indenrigspolitiske konflikter, har de tyske socialdemokrater (SPD) i stedet talt for mere tolerance.
Udenrigsminister Sigmar Gabriel (SPD) advarer i dag mod at lade den dårlige stemning mellem de to lande eskalere og afviser ikke, at tyrkerne skal have lov at holde vælgermøde, så længe de overholder tysk lov og ellers opfører sig, som det sømmer sig.
- Det tysk-tyrkiske venskab er dybere end de diplomatiske spændinger, vi oplever i dag, siger Sigmar Gabriel.
- Tyskere og tyrkere har et for tæt venskab til at lade politiske meningsforskelle skabe had og mangel på forståelse.
I Tyskland findes der omkring 1,4 millioner tysk-tyrkere, der har stemmeret i Tyrkiet, og tyrkiske politikere har længe været opmærksomme på den vælgergruppe. Allerede sidste år blev der nedlagt forbud mod, at præsident Erdogan holdt en videotale under en demonstration i Køln, hvor 40.000 Erdogan-tilhængere mødte op.
Tyrkisk nationalstolthed efter kupforsøget
Erdogans popularitet blandt tysk-tyrkerne fik et ordentlig skub opad efter kupforsøget mod præsidenten i sommer, og kritiske røster har været hurtige til at navngive bevægelsen "Erdowahn" (Erdovanvid, red.).
Flere eksperter har i de tyske medier peget på, at det er den hårde tyske kritik af Erdogan, der har fået den tyrkiske nationalstolthed til at blomstre ekstra kraftigt og givet tyrkerne i Tyskland en ekstra anledning til at rykke sammen. Derudover peger man på, at tyrkere i Tyskland primært får deres nyheder fra de tyrkiske statsmedier, hvor Erdogan som statsleder har magt over indholdet.
Men ikke alle tysk-tyrkere elsker Erdogan, og i denne uge er en kampagne, der opfordrer til et nej i april, lanceret.
Flere andre lande herunder Holland og Østrig har også frabedt sig tyrkiske valgarrangementer. Den østrigske kansler Christian Kern opfordrer til, at tyrkiske politikere bør forbydes at føre valgkamp inden for EU's grænser.