Den britiske premierminister Theresa Mays tale ved det konservative partis kongres i Manchester vil formentlig blive husket af en helt særlig årsag.
Og det er ikke hverken Brexit, løfter om billigere boliger eller lavere energipriser.
Mays stemme var nemlig tydeligt anstrengt, og samtidig forårsagede et hosteanfald undervejs, at hun måtte holde en kortvarig pause.
- Det blev et drama bare at se på. Jeg tror aldrig, jeg har oplevet en tale, hvor man flere gange undervejs tænker, nu bliver hun nødt til at stoppe, siger DR’s korrespondent i Storbritannien, Kim Bildsøe.
- Der er to måder at anskue det på. Den ene er, at det udstillede hendes svagheder og kan ses som et billede på, hvor lidt kontrol hun har med situationen. På den anden side fik hun sympati. Folk klappede og støttede hende, grinede lidt af det, og så det gav lidt liv i det, der ellers var en rimelig forudsigelig forestilling.
- Inde i salen havde man ikke en følelse af, at hun ligefrem forførte de ellers meget trofaste partimedlemmer, siger han.
Ifølge BBC er det gennemførelse af mange interviews, der har sat sig på premierministerens stemme.
Fik leveret en "fyreseddel" på talerstolen
Men det var ikke den eneste udfordring, May mødte på talerstolen.
Kort tid efter hun gik på podiet, kravlede komiker Simon Brodkin op på scenen og rakte hende en såkaldt p45, tilsvarende en fyreseddel. Den er fra Boris Johnson, lød beskeden.
Det skal dog ikke tages for gode varer, men episoden er med til at understrege, hvor store diskussioner der er internt, hvad angår Mays position i partiet, siger Kim Bildsøe, der udover leveringen af talen hæftede sig ved Theresa Mays undskyldning for valgnederlaget i juni.
- Det er sjældent, at man hører en så stor undskyldning. Men det her var så klart, som det overhovedet kunne formuleres, og det var, hvad mange havde håbet på og forventet, siger han.
For lidt Brexit
Modsat valgnederlaget blev Brexit og en plan for, hvad der venter briterne de kommende år, kun overfladisk nævnt af May, der anerkendte, at forhandlingerne for nogle virker frustrererende, men holdt fast i, at briterne forlader unionen i 2019.
- Det undrede mig måske, at der var så lidt og så lidt konkret om Brexit. Det, tror jeg, skuffer mange rundt om i Europa. Det gør det ikke lettere for de mange, som sidder med forskellige indtryk af, hvor Brexit skal bevæge sig hen, at der ikke var en samlende ide om, hvordan det skal fungere, siger han.
- Hun var ikke i stand til på en kraftfuld måde at markere, at det er sådan her, vi gør nu, så der vil stadig være mange spørgsmål, også efter i dag. Den modsætningsfyldte ide om, hvad Brexit skal være, den eksisterer stadig, siger Kim Bildsøe.