1,83 millioner kroner.
Så meget koster det godt og vel staten, hver gang der kommer én dansker i arbejde som følge af regeringens genindførte boligjob-ordning.
Det viser en hurtig beregning på den milliard, ordningen har kostet, sammenlignet med de jobs, den har skabt.
Og det får nu Socialdemokraternes skatteordfører, Jesper Petersen, til at opfordre Venstre til at droppe boligjob-ordningen én gang for alle.
- Den milliard kroner, som boligjob-ordningen koster, kunne være brugt så meget bedre på dagsinstitutioner, sygehuse eller på skattelettelser til de laveste indkomster, siger han.
4.400 færre job end lovet
Ifølge et folketingssvar fra Skatteministeriet giver boligjob-ordningen ikke de 5.000 fuldtidsjob, som Venstre lovede under valgkampen, men nærmere et tal "i størrelsesordenen 600".
Altså omkring 4.400 job færre end Venstre mente, ordningen ville skabe under valget.
Da boligjob-ordningen koster 1,1 milliarder kroner, betyder det i runde tal, at det koster staten over 1,83 millioner kroner per nye job, der kommer ud af ordningen.
- Det understreger vores argument for at standse boligjob-ordningen, at den giver ganske få arbejdspladser til en meget, meget høj pris, siger Jesper Petersen.
Den tidligere SR-regering droppede selv boligjob-ordningen ved årsskiftet, fordi den mente, ordningen havde for ringe effekt på jobskabelsen.
Men den nye Venstre-regering valgte at genåbne ordningen med tilbagevirkende kraft i et forlig med SF og Alternativet.
V-formand Lars Løkke Rasmussen opfordrede både før og under valget befolkningen til at gemme deres bilag fra håndværker-regningerne, fordi han som statsminister ville stå i spidsen for at genindføre fradraget med tilbagevirkende kraft.
S: Venstre manipulerede danskerne
Antallet af job, der kommer ud af boligjob-ordningen, er lavere end Socialdemokraternes skatteordfører forventede.
Men han er ikke overrasket over, at ordningen ikke udløser så mange job, som regeringen gav udtryk for under valgkampen.
- Allerede sidste år viste beregninger fra Finansministeriet jo, at der maksimalt ville komme 1.000 job ud af boligjob-ordningen.
- Det vidste Venstre godt, da de buldrede løs under valgkampen og bildte folk ind, at det ville give 5.000 job, mens de samtidig skosede SR-regeringen for at have lukket ordningen, siger Jesper Petersen.
Ført danskerne bag lyset
Han går så langt som at anklage Venstre for at føre danskerne bag lyset.
- Det var en bevidst manipulation, som det er blevet skatteminister Karsten Lauritzens pinlige lod i livet at forsvare og forklare efter valget.
For få dage siden indrømmede skatteministeren under et samråd om netop boligjob-ordningen, at jobeffekten af ordningen næppe var tæt på de 5.000 job, som Venstre forventede før valget.
- Vi sætter valgløftet over det faktum, at man nok godt kunne skabe job billigere, lød det fra Karsten Lauritzen (V) på samrådet i Folketinget.