94 kommuner har peget på en borgmester, men i fire kommuner forhandler de stadig.
På Læsø er der stor usikkerhed om, hvad det hele ender med, og det samme er tilfældet i Slagelse, Dragør og i Kerteminde.
Men selv de steder, hvor der er givet håndslag på aftalerne, kan der opstå usikkerhed.
For de nyvalgte har frem til 15. december til at lave nye konstitueringer.
Borgmesterpost til DF vakler på Læsø
I går kom det frem, at Dansk Folkeparti ikke skulle være sikker på, at det er i Læsø kommune, at paritet får sin første borgmesterpost nogensinde.
På valgaftenen blev et flertal på fem mandater i Læsøs nyvalgte kommunalbestyrelse ellers enige om at pege på Karsten Nielsen fra Dansk Folkeparti.
Men lige pludselig kom en socialdemokratisk kandidat i spil.
- Det skyldes, at Venstre, der havde borgmesterposten indtil valget, bragte et nyt element ind i spillet. De har tilbudt posten til den enlige socialdemokrat derovre, som egentlig var gået med i aftalen om den nye DF borgmester. Det korte af det lange er, at de ligesom er startet forfra igen, siger DR's politiske analytiker Jens Ringberg.
Ifølge Ringberg er det ærgerligt for Dansk Folkeparti, fordi de ikke ser ud til at få nogle af de borgmesterposter, de er gået efter.
- Men det kan stadig ende med, at Karsten Nielsen bliver borgmester. De tænker sig bare lige en ekstra gang om på Læsø, siger han.
LA vil ikke være afgørende mandat i Slagelse
I Slagelse er der heller ikke kommet en afklaring på, hvem der bliver den endelige borgmester. Ligesom på Læsø kom det allerede frem på valgnatten, at der var udpeget en borgmester - socialdemokraten John Dyrby Paulsen.
Men kort efter brød forhandlingerne alligevel sammen.
- Han havde fået posten i et samarbejde med Liberal Alliance. Men nu vil LA ikke være det afgørende mandat, og dermed er spillet åbent igen. LA kræver, at andre partier også skal bakke ham op, siger Jens Ringberg.
Indtil videre er der bare ikke den oplagte konkurrent til John Dyrby Poulsen.
- Hvis det er en anden, der skal være borgmester, så kræver det, at Venstre kommer med en anden kandidat end den nuværende Sten Knuth.
Fastlåst situation Dragør og Kerteminde
Indtil videre ser det heller ikke ud som om, at forhandlingerne er ved at falde på plads i hverken Dragør eller Kerteminde kommune.
I Dragør var det lokallisten Tværpolitisk Forening, der fik flest stemmer.
- Men dem kan de etablerede partier ikke lide, så man må sige, at de lige nu sidder i en ret fastlåst situation, siger Jens Ringberg.
I Kerteminde har både Socialdemokratiet og Konservative fået syv mandater hver. Og begge partier er interesseret i at sætte sig på borgmesterposten.
- Det, der kan afgøre det i Kerteminde, er den afgående Venstre-borgmester. Han vil bare ikke pege på nogle af de to partier. Men det skal mødes her til formiddag, så nu må vi se, siger han.