Skal der rejses en frihedsgudinde omkring Silkeborgsøerne, kommer hjuldamperen Hjejlen mon til servere burgere, eller skal Regattaen hvert år afholdes den 4. juli?
Ingen af delene lader til at være nært forestående.
Tirsdag inviterede superligaklubben Silkeborg IF's kommende amerikanske ejere på dialogkaffe i Søhøjlandet, hvor store som små spørgsmål kunne besvares om det kommende skifte i ejerskab.
Det presserende spørgsmål fra fans var naturligvis, hvordan Trivela Groups overtagelse vil påvirke dagligdagen, også det nære, når nu kapitalismens frihedsmaskine ruller ind i foreningslivet.
Svaret fra den udstationerede Benjamin Boycott, talsperson for Trivela Group, var ikke til at tage fejl af.
Skulle man som fan af Silkeborg IF være betænkelig ved fremtiden, så er det bare at finde spørgerammen frem.
- Spørg om os i Walsall, spørg om os i Drogheda, og giv os en chance for at bevise, at vi er her for det lange løb og sætter klubbens og lokalsamfundets interesser højt, siger han.
I forvejen sidder Trivela Group nemlig på størstedelen af aktierne i engelske Walsall FC, irske Drogheda FC og Trivela FC fra Togo, og dermed bliver Silkeborg IF endnu en brik på spillepladen.
Forstår godt de skeptiske fans
Benjamin Boycott, der selv er canadier, var ikke sen til at fugte læberne, da det var tid til at dele kærlighed ud til både klub, by og fans.
Sportens rædselshistorier om korrupt kapital, der brænder fodboldklubber ned til grunden, inden de forsvinder videre ud på markedet, fylder naturligvis meget i det lokale, når det er en traditionsklub, der ser ud til at skifte hænder.
Men for Benjamin Boycutt og Trivela Group er det hele meget simpelt.
- Jeg forstår godt, hvorfor der er skeptiske fans. Industrien tiltrækker mange forskellige slags mennesker. Der er mange, som er der på kort sigt, hvor det handler om egoer og hurtige penge. Men vi er her for det lange løb.
- Vi forstår, hvad en fodboldklub er. Folk er skeptiske, fordi det betyder så meget for dem, og det skal det også. En fodboldklub er i hjertet og blodet, det er generationer, fællesskab og stolthed, og det betyder noget, siger Benjamin Boycott.
Bliver business as usual
Derfor er det heller ikke lagt op til, at man ser store forandringer i måden, som Silkeborg IF viser sig frem i verden under det nye amerikanske ejerskab.
Faktisk vil amerikanerne ikke blande sig i mere end højst nødvendigt, hvis det står til Benjamin Boytcott.
Netop den model har de haft succes med i England og Irland.
- Fansene kan forvente business as usual. Dem, der træffer beslutningerne i Silkeborg IF nu, vil også gøre det i fremtiden, og dem vil vi støtte.
- Hvis vi er så heldige, at aktionærerne vil have os med, så er vi her for det lange løb. Vi er her for at varetage klubbens, fællesskabets og fansenes interesser efter bedste evne, men den slags ord er nemme at sige.
- Jeg vil ikke bede fansene om andet end at give os en chance for at vise, at det, jeg siger, er sandt. Vær åbne og tålmodige, og så skal vi nok bevise det, siger Benjamin Boycott.
Trivela Group og folkene bag er blevet godkendt af Divisionsforeningen, men endnu mangler generalforsamlingens blåstempling af aftalen.
Her skal to tredjedele af den tilstedeværende aktiekapital godkende overtagelsen. Trivela overtager efter planen 80 procent af klubben til en pris på 120 millioner kroner.
Lykkes det, stiger forventningerne til resultatet for indeværende regnskabsår til et overskud på mellem 154 og 162 millioner kroner. Før forventede Silkeborg et plus på mellem 63 og 71 millioner kroner.