Dagen efter Harry Kane sikrede England 2-1-sejren over Tunesien i overtiden ved VM, var der ifølge virksomheden BrightHR fire gange så mange sygemeldinger i Englands femtestørste by Leeds, som på en helt normal tirsdag.
Hvad sygemeldingerne skyldes, det kan man kun gisne om, men ét er sikkert: En decideret fodboldfeber har ramt fodboldens moderland.
Grunden skal findes ved VM i Rusland, hvor det engelske landshold fortsætter de ubesejrede takter fra kvalifikationen og har samlet maksimumpoint sammen efter de to første kampe.
Først tog holdet sejren over Tunesien, og derefter blev fodbold-lilleputten Panama savet midt over med cifrene 6-1.
18 millioner englændere så kampen på tv skærmen, og de kunne lide, hvad de så, fortæller Sachin Nakrani, der er sportsjournalist på det engelske medie The Guardian og har fulgt landsholdet i flere år.
- Det engelske landshold har større opbakning hjemme i England, end det har haft i meget lang tid, siger han.
Landsholdets kollaps
Der har ikke været meget at juble over til VM for englænderne siden 1966, hvor holdet anført af legenden Bobby Moore tog trofæet med hjem til England.
Det længste holdet har været siden, det var i 1990, hvor holdet nåede semifinalen, men trak det korteste strå mod Vesttyskland i straffesparkskonkurrence.
I Tyskland i 2006 kom England til kvartfinalen, men Sachin Nakrani betegner alligevel turneringen som et lavpunkt i engelsk landsholdsfodbold.
Det var slutrunden, hvor befolkningen og landsholdet mistede forbindelsen.
- Holdet boede i det eksklusive Baden Baden, og spillerne ankom med deres koner. Cheryl Cole (Ashley Coles ekskone, red.) og Victoria Beckham (David Beckhams kone, red.) tog det meste af opmærksomheden, og det blev for meget for den engelske befolkning.
Den gyldne generation
Den såkaldte ”gyldne generation” med David Beckham, Rio Ferdinand, Paul Scholes og co. funklede aldrig for alvor på landsholdet, og selv de evigt fodbold-optimistiske englændere var begyndt at miste troen på, at bedriften fra 1966 nogensinde kunne gøres om igen.
Men troen på engelsk fodboldsucces er for en stund tilbage i England, fortæller Sachin Nakrani.
- Befokningen står virkelig bag holdet, og det er fordi, at det er et hold, som man har lyst til at støtte, siger han.
Englændernes VM-drømme står og falder med en flok unge knægte med efternavne som Lingard, Alli, Pickford og….Maguire?
Der er ingen Ferdinand, Terry, Lampard, Rooney eller popstjerner som Beckham, og det er nok de færreste ikke-fodboldfanatikere, der kan sætte ansigt på ret mange af englænderne i Rusland.
Men den manglende glitter er også holdets største fordel, mener journalisten.
For første gang i lang tid ligner det engelske landshold det, som det hele i bund og grund handler om: En flok drenge, der bare elsker at spille fodbold.
- Der er spillere, som tjener mange penge, men de virker alle som nogle flinke drenge, er nede på jorden og ikke har store stjernenykker. Ikke engang Harry Kane. Det tiltaler befolkningen. Alle virker som nogle gode fyre, og det er lige fra Harry Kane til Harry Maguire.
Målmaskinen Harry Kane fra Tottenham hamrer sædvanen tro mål ind på samlebånd, Liverpools Jordan Henderson har fornemmelsen for hullerne på midtbanen og John Stones lukker af i forsvaret, men ingen er over holdet, og stjernen på holdet er holdet, fortæller Nakrani.
Southgate har ryddet op
Den engelske landstræner Gareth Southgate var selv en del af de engelske landshold, der før i tiden tiltrak sig størst opmærksomhed udenfor banen, og det mener Sachin Sakrani er en af grundene til, at hans hold har den succes, som det har.
- Gareth Southgate har ryddet op. Der er ikke nogen spillere med, fordi de har et navn. De er med, fordi de leverer på banen, siger han.
Landstræneren ved ihvertfald, hvad der ikke giver succes på et landshold, da han var vidne til det gennem ni år i det engelske omklædningsrum.
- Noget af det første Southgate gjorde, da han blev landstræner, det var at sende Wayne Rooney ud af truppen. Det er det klogeste, han kunne gøre, for han var med på sit navn – ikke sin kunnen.
Torsdag aften møder England Belgien i en kamp, om førstepladsen, men på trods af at den kamp på papiret bliver Englands første rigtige styrkeprøve ved VM, så mener han ikke, at den kommer til at være retvisende, da begge hold er sikre på at gå videre fra gruppespillet.
- Jeg håber, at England møder Colombia i ottendedelsfinalen, for så får vi se, hvor langt det hele rækker, eller om holdet ikke er bedre end tidligere engelske landshold.
England og Belgien spiller klokken 20.00 torsdag aften, og kampen kan følges på TV2, i LIGA på P3 og på dr.dk/vm.