Der er nogle ting, som man ikke har lyst til at få i hovedet, når man går på gaden. Det er for eksempel fugleklatter, tagsten og blomsterpotter.
Eller for den sags skyld en brændende kinesisk rumstation på 8,5 ton.
Det er der nu heller ikke nogen større risiko for. Slet ikke. Men Kina har mistet kontrollen med den rumstation, som man opsendte i 2011.
100 kilo tunge stykker mod Jorden
Rumstationen ligger nu i en lav bane, hvor den hver dag taber højde og falder mod Jorden, som den forventes at ramme på et tidspunkt i 2017 eller senest i april 2018.
Den 12 meter lange rumstation vil formentlig brænde op i atmosfæren. Men der er dog risiko for, at stykker på op mod 100 kilo kan ramme Jorden. Og ingen kan forudse, hvor de vil ramme indtil få dage før.
Du kan selv følge Tiangong her.
Det kinesiske palads i himmelen
Rumstationen hedder Tiangong Yihao, der kan oversættes til det Himmelske Palads Nr. Et. Det har været et teknologisk laboratorium for den langt større station, som Kina regner med at sende i kredsløb om Jorden i 2023. Den skal modsat Tiangong være permanent bemandet.
Der har været tre missioner til Tiangong, hvoraf en af dem var med Liu Yang og Wang Yaping, som er Kinas første kvindelige astronauter. Eller taikongren, som astronauter hedder på kinesisk.
Udover den videnskabelige værdi, var Tiangong også et potent politisk signal, der markerede, at Kina var trådt ind i rumalderen.
Kina mister kontrollen
Tiangong var designet til at skulle holde i to år, men den var operativ indtil marts 2016. Her offentliggjorde Kina, at man havde taget den ud af drift.
I september 2016 fortalte myndighederne så til FN, at man havde mistet kontrollen med den, og at Tiangong var i frit fald mod Jorden.
Den kinesiske rumfartsadministration forventer, at den vil brænde op på sin vej gennem atmosfæren.
Men astrofysikeren Jonathan McDowell fra Harvard University, siger dog til Guardian, at der kan være dele på op mod 100 kilo, som kan nå hele vejen ned og ramme Jordens overflade.
Se Tiangong på himmelen
Der er utallige lignende eksempler på, hvordan selv store rumfartøjer er styrtet ukontrollerede mod Jorden. Det har endnu ikke krævet dødsfald.
Ifølge nogle udregninger bor der kun cirka 25 mennesker per kvadratkilometer i det område under Tiangong, hvor den i øjeblikket er i kredsløb.
Langt det meste rumaffald, der når hele vejen ned til Jordens overflade, rammer oceaner eller tyndt befolkede områder som ørkener og tundraer.
Den virkelige fare ved rumaffald er ikke, at det rammer nogen på Jorden, men at det kan gøre skade på eksempelvis satellitter eller bemandede rumfartøjer.
Fra november er Tiangong kommet ind i en bane, der også går ind over den nordlige halvkugle. Man kan dog ikke se den fra Danmark, men du kan følge den her.
Nedenunder ses foto af Tiangong Yihao.