Hundredvis af skoleelever viftede med nordkoreanske flag, da lederen af den koreanske halvø, Kim Jong-un, mandag ankom til den vietnamesiske grænseby Dong Dang.
Det var næstsidste stop på hans rejse, inden han senere på dagen nåede hovedstaden Hanoi. Her skal han onsdag aften mødes med USA's præsident Donald Trump.
Og i Hanoi er begejstringen over de to lederes ankomst stor - i hvert fald blandt nogle af de mange hundrede mennesker, der var gået på gaden for at se Kim Jong-uns limousine rulle ind.
Vil vide mere om Nordkorea
Fremmødet skyldtes blandt andet nysgerrighed om den ellers hemmelighedsfulde leder, siger en af dem, der var dukket op.
- Nordkorea er ikke et land, der er særlig åbent for resten af verden. Vi vil vide mere om det, og derfor er vi nysgerrige og glæder os til at se Kim Jong-un, sagde chauffør Pham Van Binh.
Men der var også vietnamesere, som kom for at vise deres støtte til de to lederes beslutning om at mødes igen.
- Som alle andre i verden, elsker Hanoi-beboere fred. Fred er det mest dyrebare. Jeg er her for at give en velkomst til de to ledere, der er kommet til Hanoi for at snakke om fred, lyder det fra pensionisten Pham Hoang Hoa.
Afrustning af Nordkorea
Og planen er da også, at Trump og Kim Jong-un skal bygge videre på det topmøde, de afholdt i juni sidste år i Singapore.
Her kom det frem til en svagt formuleret erklæring, der kortfattet omhandlede en total afskaffelse af atomvåben på den koreanske halvø.
Erklæringen blev dog kritiseret af flere, der påpeger, at den hverken indeholder konkrete mål eller forpligtelser.
Ingen planer om at diskutere menneskerettigheder
Mandag kom det frem, at Trump og Kim Jong-un muligvis vil erklære en formel afslutning på Koreakrigen, der har stået på siden 1953.
Det har fået flere sydkoreanske demonstranter på gaden med budskabet om, at de ikke er klar til at slutte fred med Nordkorea.
I stedet mener de, at Trump skal presse Kim Jong-un til at forholde sig til de brud på menneskerettigheder, der foregår i Nordkorea.
- Vær venlig at diskutere menneskerettigheder for landets 25 millioner mennesker, selvom det ikke er en del af den officielle plan på topmødet, lyder opfordringen til Trump fra In Jiyeon, der er talsperson i det sydkoreanske parti Korean Patriots party.
Trump har tidligere i sin præsidentperiode taget afstand fra Kim Jong-uns diktatur, men efter deres møde sidste år beskrev han den nordkoreanske leder som en "stor personlighed", der "elsker sit folk".