Det gik heftigt for sig, da de to præsidentkandidater, Demokraternes Hillary Clinton og Republikanernes Donald Trump, i nat tørnede sammen i den første af tre officielle tv-debatter.
Debatten, som blev sendt på live-tv fra klokken tre i nat dansk tid, var rig på personlige angreb og slagkraftige politiske udmeldinger.
Men hvor mange af kandidaternes påstande, om for eksempel Irakkrigen, jobskabelse og kampen mod Islamisk Stat, holdt egentlig vand?
Det har flere udenlandske medier kigget på, og både Trump og Clinton tog ifølge det amerikanske medie munden for fuld flere gange under debatten.
Clinton: Trump siger Kina har skabt klimaforandringer
Det skete blandt andet, da de to diskuterede Donald Trumps holdning til klimaforandringer.
Her kom Hillary Clinton med følgende udmelding:
- Donald Trump tror, at klimaforandringer er et svindelnummer, som kineserne har skabt.
Hvortil Trump svarede: Det har jeg ikke sagt.
Men det har han faktisk. I dette tweet fra 2012 skriver Donald Trump: "Konceptet global opvarmning er skabt af og for kineserne, så de kan gøre amerikanske produktionsvirksomheder mindre konkurrencedygtige".
Ifølge CNN sagde Trump, at han ikke tror på klimaforandringer eller anerkender forbindelsen mellem klimaforandringer og flere ekstreme vejrfænomener. Han har siden udtalt, at hans påstande om Kina og klimaforandringer var ment som en spøg.
Clinton: Trumps plan vil koste millioner af job
Demokraternes økonomiske plan vil skabe 10 millioner job - mens Republikanernes vil koste USA 3,5 millioner job. Sådan lød udmeldingen fra Hillary Clinton under nattens debat.
Ifølge CNN stammer Clintons tal fra en rapport fra Moody Analytics, som kom ud i sommer.
Men statistikken er vildledende, vurderer CNN's faktatjekkere. Uanset indsats fra hverken Clinton eller Trump, så vil økonomien nemlig selv skabe 7,2 millioner job, skriver de.
CNN har selv taget kontakt til instituttet bag rapporten, som fortæller, at der snarere er tale om et tab af 400.000 job, hvis Trump gennemfører sin plan for jobskabelse i USA.
Trump: Clintons livslange kamp mod IS
Også ABC News har faktatjekket debatten. De har blandt andet kigget på Trumps påstand om, at Hillary Clinton har bekæmpet IS "hele hendes voksne liv".
- Du fortæller jo dine fjender, hvad du har tænkt dig at gøre. Intet under, at du har kæmpet mod IS hele dit voksne liv, lød det under debatten fra Donald Trump.
Men Islamisk Stat så faktisk først dagens lys i sin oprindelige form i 2004 efter den amerikanske invasion af Irak. I 2013 skiftede gruppen fokus fra Irak til også at inkludere Syrien. Det skete, efter at Hillary Clinton var fratrådt som USA's udenrigsminister.
Den nu 68-årige Clintons voksenliv derimod startede i 1965, da hun fyldte 18 år - altså næsten for 51 år siden.
Clinton: Trump støttede Irak-krigen
Endnu engang kom Trumps støtte - eller mangel på samme - til det amerikanske engagement i Irak på banen.
Clinton: Trump har støttet Irak-krigen
Trump: Forkert!
Men det er faktisk ikke forkert.
For selvom Trump i de sidste mange år adskillige gange har udtalt sig kritisk om Irak-krigen, så gav han i 2002 sin - omend lunkne - støtte til krigen under et interview med den amerikanske radiovært Howard Stern.
Ifølge The Guardians faktatjek sagde Trump få uger efter interviewet til Fox News, at daværende præsident George W. Bush "gjorde et godt stykke arbejde" i Irak. Få år efter kaldte han situationen i landet for en katastrofe.
Trump: Obama og Clinton skabte det tomrum, der gav plads til IS
Det er ifølge den republikanske kandidat præsident Barack Obama og forhenværende udenrigsminister Hillary Clinton, der har ansvaret for, at terrorbevægelsen Islamisk Stat kunne opstå.
- Præsident Obama og udenrigsminister Clinton efterlod et tomrum, da de trak sig ud af Irak. Fordi de trak sig ud fra et sted, de aldrig skulle have været. Den måde de trak sig ud på var en katastrofe. Og så opstod IS, lød det fra Trump under debatten.
Men ifølge The Guardian blev de første dele af Islamisk Stat dannet under den krig, der opstod i kølvandet på den amerikanske invasion af Irak, mens George W. Bush var præsident.
Da Obama trak de amerikanske styrker ud af Irak i 2011, var det som følge af den aftale Bush-regeringen havde indgået med regeringen i Bagdad.
Samtidig ekspanderede gruppen under den syriske konflikt, hvori det internationale samfund - heriblandt USA, ikke var engageret før 2014 - endnu et faktum, som Trump ifølge The Guardian ignorerer.
Clinton: Trump håbede boligboblen ville sprænge
Under diskussionen om USA's økonomiske udvikling anklagede Clinton Trump for at "heppe" på, at boligboblen sprang.
- Han sagde i 2006, at han håbede, markedet ville kollapse, for så kunne han gå ind og købe en masse og tjene en masse penge, lød påstanden fra Hillary Clinton.
Udtalelsen er ifølge CNN's research baseret på en lydbog ved navn "How to Build a Fortune", som Trump udgav i 2006. I lydbogen siger Trump:
- Jeg håber på en måde, at det sker (at boligboblen springer. -red.), fordi så kan mennesker som mig gå ind og købe. Hvis boblen springer, som man siger, så kan man tjene en masse penge. Hvis du har en masse kontanter, hvilket jeg har for tiden, kunne folk som mig gå ind og købe som gale.
Trump fornægtede heller ikke Clintons påstand under debatten, men havde dog følgende at tilføje:
- Det hedder business, forresten.
Nattens debat var den første af tre officielle tv-debatter mellem de to præsidentkandidater. Den næste løber af stablen 9. oktober.