Det bliver en stor aften amerikansk tid, når republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, og demokraternes ditto, Hillary Clinton, mødes i en direkte tv-debat.
Tallene siger det hele.
Til stede ved Hofstra University i Hempstead, New York er lige nu mellem 3.000 og 4.000 mediefolk fra hele verden linet op. 10.000 mennesker ventes at demonstrere.
Og op mod 100 millioner tv-seere regner man med vil følge de to politikeres kamp på ord.
- Det er virkelig en kæmpeevent, som der kun er ganske få af. Normalt er det Superbowl, som trækker så mange tv-seere, forklarer DR Nyheders journalist Johanne Hesseldahl, der befinder sig på universitetet.
Cheerleaders spreder stemning
Hele campusområdet emmer af liv.
De studerende er klædt ud i de amerikanske farver. De har bannere med politiske budskaber. Folk snakker politiske emner som terror og sortes rettigheder, og de lokale cheerleaders forsøger at holde stemningen oppe, mens de mange studerende forbereder sig på aftenens duel, fortæller DR Nyheders reporter.
- Der kommer helt sikkert til at være protester senere, og politiet forbereder sig på store demonstrationer. Man kan mærke, at politiet lige så stille er begyndt at stramme sikkerhedsgrebet. De laver et jernhegn rundt om hele campus, siger Johanne Hesseldahl.
Vrede over manglende sort dagsorden
De ventede protester kommer til at være en blandet landhandel, idet det ventes, at studerende både vil demonstrere for/imod kandidaterne, og også vil råbe højt over de seneste eksempler på politiskud mod sorte amerikanere.
- Nogle af dem er vrede over, at den sorte dagsorden ikke kommer til at fylde debatten, men at det i stedet for kommer til at handle om terror og sikkerhed, siger Johanne Hesseldahl.
Alt spærres af
Inde til selve debatten mellem Trump og Clinton er der plads til 1.000 publikummer. Og det er ikke hvem som helst, der lige svinger vejen forbi.
Politi og efterretningstjenester er i færd med at spærre hele området af og lukke ned for udefrakommende. Ingen kommer ind, uden de er registreret.
- Senere kommer hele området under 'lockdown', som betyder, at der hverken kommer nogen ind eller ud. Det gør politiet for at holde kontrol med situationen, så man kan styre det, siger Johanne Hesseldahl.
Hun har set både almindelige sikkerhedsvagter, svært bevæbnet politi og civilklædte efterretningsagenter. Også militærkøretøjer holder rundt omkring på universitetets område.
- Selvom der kun er plads til 1.000 ved debatten, kommer der til at være fester på campus, hvor de studerende følger med på tv. De synes, det er mega spændende at følge. Mange, jeg har talt med, er faktisk tvivlere, og de regner med, at de kan bruge den her debat til at finde ud af, hvem de skal stemme på, fortæller DR Nyheders reporter.
Det er 8. november, at USA's næste præsident skal vælges.
Du kan følge debatten live i tekst og levende billeder her på dr.dk fra klokken 02.00 i nat dansk tid.