Den lov om en ny sundhedsreform, som præsident Donald Trump håber at få USA's kongres til at vedtage i dag, sigter på at afskaffe centrale dele af forgængeren Barack Obamas sundhedsreform - den såkaldte Obamacare.
Blandt andet bortfalder kravet om, at alle amerikanere skal have en sundhedsforsikring - noget, som har hjulpet 20 millioner amerikanere uden en sygeforsikring med at få en.
Det lovkrav vil Trump erstatte med et skattefradrag, som skal opmuntre folk til at købe en forsikring.
Men ifølge en analyse fra Kongressens Budgetkontor vil Trumps sundhedsreform føre til, at antallet af amerikanere uden sygeforsikring vil stige til 52 millioner i år 2026 – det vil sige 24 millioner flere, end der vil være ifølge den nuværende lov.
Så hvem er egentlig vinderne og taberne i Trumps udspil?
Vinderne er de unge, de rige og folk i byerne.
Taberne er de ældre, de fattige og folk på landet.
De unge: De 20-29-årige kan se frem til faldende forsikringspræmier og et skattefradrag, hvis de tjener under cirka 1,5 millioner kroner om året.
De rige: Enlige, der højst tjener cirka 800.000 kroner, vil få et skattefradrag i år 2020. Og de amerikanere – cirka en procent, som tjener mere end cirka 4,9 millioner kroner om året - vil få et gennemsnitligt skattefradrag på cirka 230.000 kroner.
Folk i byerne: Har udsigt til at få lavere udgifter til sundhedsforsikring, fordi de har bedre adgang til læger, hospitaler og et bedre offentligt sundhedsvæsen, og fordi der er flere forsikringstagere end ude på landet.
De ældre: Især amerikanere i aldersgruppen 50-70 år har udsigt til at skulle betale mere efter Trumps model, selv om de får større skattefradrag for deres sundhedsforsikring.
De fattige: Folk med mellemindkomster eller små indtægter står til at få højere forsikringspræmier og mindre skattefradrag end i det nuværende system. Hårdest ramt bliver folk, der tjener under cirka 140.000 kroner om året.
Folk på landet: De vil også tabe på Trumps sundhedsreform. Det skyldes, at deres udgifter til sundhedsforsikring som oftest er højere, fordi der er færre hospitaler og færre forsikringstagere end i byerne. Og i Trumps model vil der ikke være forskel på størrelsen af skattefradraget, uanset om man bor i Alaska eller i New York.