Trofaste seere af Det Europæiske Melodi Grand Prix er gennem årene gang på gang blevet præsenteret for "den tidligere jugoslaviske republik Makedonien".
Men nu er det slut.
Her til eftermiddag har det græske parlament nemlig blåstemplet, at nabolandet fremover må kalde sig Nordmakedonien.
Den årelange navnestrid mellem landene har flere gange i den senere tid bragt temperamenterne i kog i Grækenland.
- Det er en sag, som fylder rigtig meget for de grækere, der er imod aftalen, fortæller DR Nyheders journalist Camilla Markvardsen, som befinder sig i Grækenland.
Så sent som i går måtte politiet bruge tåregas for at bekæmpe voldsomme protester, hvor demonstranter blandt andet beskyldte de græske politikere for at være forrædere, skriver Reuters.
Og i dag afbrød det højreorienterede "Gyldent daggry" forhandlingerne i parlamentet, og råbte "forræder" af de som gik ind for navneskiftet.
Modvilje i befolkningen
Meningsmålinger peger på, at mere end halvdelen af den græske befolkning er imod den historiske aftale, som lederne af Grækenland og Makedonien blev enige om sidste sommer.
Utilfredsheden er klart mest til stede blandt Grækenlands konservative og har affødt nogle af de mest voldsomme protester siden den økonomiske krise.
Mens navneskiftet fylder blandt mange konservative, fylder det meget mindre hos de grækere, som befinder sig i andre dele af det politiske spektrum.
- Dem, der ikke går meget op i sagen, ryster på hovedet og kan ikke forstå, hvorfor så mange af deres landsmænd kan hidse sig så meget op over det, siger Camilla Markvardsen.
Bag den årelange græske modvilje har der blandt andet ligget en frygt for, at makedonerne vil gøre krav på græsk territorium. Og det er en frygt, der stadig er tilstede, fortæller Camilla Markvardsen.
- Alle jeg har talt med, som er imod aftalen, frygter, at Makedonien i fremtiden kunne finde på at gøre krav på det græske Makedonien, selv om der står i aftalen, at man skal respektere hinandens grænser, siger hun.
- De stoler simpelthen ikke på aftalen.
Kamp om Alexander den Store
Blandt modstanderne af aftalen finder man en følelse af, at der bliver taget noget fra grækerne, fortæller Camilla Markvardsen.
Da den unge makedonske stat gik i gang med at etablere sig i 1990'erne, gjorde de nemlig brug af historiske symboler og oldtidshelten Alexander den Store som en del af deres nationale identitet.
Lufthavnen i den makedonske hovedstad, Skopje, blev blandt andet opkaldt efter oldtidshelten - noget, der sidenhen er blevet ændret for at bløde op i forhold til grækerne.
- De har brugt en masse symbolik og historie, som betyder enormt meget for grækerne, siger hun.
-De føler, at de får stjålet noget værdifuldt fra dem, siger Camilla Markvardsen.
Aftalen foreskriver, at Makedonien ændrer landets navn til Republikken Nordmakedonien i sin forfatning, mens Grækenland omvendt skal ophæve sit veto over for et makedonsk medlemskab af Nato og EU.
For knap to uger siden godkendte det makedonske parlament så aftalen, og i dag var det altså grækernes tur til at sætte det endelige punktum for 28 års navnestrid.