Med bare én dag til det amerikanske midtvejsvalg, er valgsteder i hele landet klar til det store vælger-rykind.
Men ikke alle ser frem til 'demokratiets festdag'.
Eksperter advarer nemlig om, at de valgmaskiner, som flere steder i landet har erstattet de gammeldags stemmesedler, er forældede og alt for lette at manipulere.
- Der er bevis for, at det i de fleste stater, er meget let, for eksempel for en fremmed stat, at bryde ind i udstyret og manipulere det, fortæller professor i computervidenskab ved Michigan Universitet, J. Alex Halderman.
Ved en høring i den amerikanske kongres i september, demonstrerede Halderman præcis hvor let, det er, at hacke sig ind i en stemmemaskine af den type, som står på tusindvis af amerikanske valgsteder.
Gamle fejl består
Maskinernes sårbarhed overfor hackerangreb har været kendt i årevis.
I september udgav en hackergruppe en rapport, som beviser alvorlige fejl i mange af de stemmemaskiner, som vil blive anvendt ved morgendagens valg.
Rapporten fremhæver blandt andet en fejl, som første gang blev opdaget tilbage i 2007.
'Valget har ingen troværdighed'
En af de stater, som benytter sig af de gamle stemmemaskiner, er Georgia.
Georgia er en af fem stater i USA, som helt har droppet stemmesedler og blyanter til fordel for maskiner med touch-skærm.
Staten var også den første til at indføre stemmemaskinerne i 2002.
Men det er længe siden, og maskinerne er gamle og burde for længst have været skiftet ud, lyder kritikken.
De vurderes at have en levetid på 10-15 år. Mange af dem er ikke længere i produktion, og flere af de virksomheder, som har fremstillet dem er lukket.
Det kan derfor være vanskeligt at skaffe reservedele til dem.
- Hver dag får vi meldinger om, at maskinerne ikke fungerer ordentligt. At folk trykker på skærmen for at stemme på en kandidat - og så dukker der en helt anden kandidats navn op, fortæller Marylin Macks, som er valgobservatør i Georgia.
- Valget har ingen troværdighed. Og den smule jeg kan gøre for at forbedre vores demokrati er at kaste lys på, hvad der galt, fortsætter hun.
Frygter indblanding
Ved præsidentvalget i 2016 forsøgte hackere, ifølge den amerikanske regering, at manipulere med valgsystemer i 21 delstater.
I de fleste tilfælde lykkedes det dog ikke, lød det fra regeringen.