Sammenstød mellem demonstranter og kampklædt politi har fyldt hovedstaden Caracas gader med tåregas.
Og de tusindvis af vrede venezuelanere kræver deres præsidents afgang.
Mindst otte personer har mistet livet i de voldelige protester, som begyndte for flere uger siden. Men som de seneste dage har udviklet sig blodigt.
Intet tyder på, at folkets vrede aftager foreløbig. Oppositionen kræver nyvalg, og kritikere af Venezuelas præsident, Nicolás Maduro, forlanger bedre levevilkår.
Masser af olie - men skrantende økonomi
De seneste dages uroligheder i både hovedstaden og i flere andre byer i det sydamerikanske land er kulminationen på en frustration, som befolkningen har haft meget længe, fortæller DR's korrespondent i Sydamerika, Kristian Almblad.
- Utilfredsheden kunne ikke være dybere. Det er rigtig mange år, at folk har lidt under det her, siger han med henvisning til landets økonomiske krise.
Venezuela har verdens største oliereserve, men befolkningen mangler basale fødevarer og medicin. For de lave oliepriser har givet landet økonomisk minusvækst de seneste tre år.
En demonstrant fortæller:
- Jeg kæmper for mit barn. Han er skyld i, at jeg mangler mælk til mit barn. Den skurk, siger demonstranten om præsident Maduro.
Protesterne er de største i årevis og ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.
De har varet i flere uger, siden landets højesteret forsøgte at fratage landets parlament dets beføjelser. I parlamentet har oppositionen flertal.
Korrespondent Kristian Almblad fortæller, at venezuelanerne er trætte af at bo i et så olierigt land, og så alligevel have meget ringe levevilkår og en stadig skrantende økonomi.
- Folk spørger hinanden, hvordan de kan bo i land med verdens største oliereserver, og så alligevel gå ned i supermarkedet og finde tomme hylder. Folk kan ikke købe medicin på apoteket og kan ikke blive behandlet på hospitalet, så det er en meget langvarig frustration, de har oparbejdet, siger han.
Kan være begyndelsen på enden
Præsidenten er presset som aldrig før, forklarer korrespondenten.
Dels har han ikke haft de samme oliepenge at arbejde med som sin forgænger Hugo Chavez, fordi olien ikke længere giver samme afkast som tidligere. Dels har præsident Maduro ikke samme folkelige opbakning.
- Det ser ud til, at presset fortsætter på Maduro og regeringen. Det her kan blive starten på slutspillet for præsidenten, og der er et krav om, at han skal gå af. Han står på skuldrene af Hugo Chavez, der var en af de mest populære skikkelser i Venezuela nogensinde.
- Det er en præsident i dyb krise, og det bliver spændende at se, hvordan han reagerer ved at være så presset, og ikke mindst hvordan hæren reagerer. Om den fortsat vil stå bag præsidenten eller trække støtten til ham, siger Kristian Almblad.
Det er ikke kun kritikere af præsidenten, som i disse dage går på gaden med vrede slagord. Præsident Maduro har opfordret både militæret og sine støtter til at gå på gaden for at forsvare sig.