Samarbejde, enighed og tidligere uhørt optimisme var kendetegnende for de udmeldinger, der kom fra USA's præsident, Donald Trump, og Sydkoreas præsident, Moon Jae-in, under de indledende møder af Trumps to dage lange besøg i Sydkorea.
De to ledere har opnået "enighed om at løse problemet med Nordkoreas atomvåbenprogram på en fredelige måde", lød det fra den sydkoreanske præsident.
Men der er ikke noget, der tyder på, at Sydkorea og USA faktisk har fundet en fælles strategi, fortæller DR’s Asien-korrespondent.
- Der er selvfølgelig smil på pressemødet, men grundlæggende er det to præsidenter, der er dybt uenige om, hvordan man skal håndtere udfordringen Nordkorea.
- Moon gik selv på valg med et løfte om forhandlinger – han gik endda så langt som at sige, at han var villig til at rejse til Pyonyang for at forhandle med Kim Jong-Un. Det er ikke ligefrem den slags toner, man hører fra Donald Trump. Men vi skal nok blive klogere på, om de to nærmer sig hinanden i løbet af det kommende døgn, siger Philip Khokhar.
"En vis udvikling"
Besøget i Sydkorea er det andet på den amerikanske præsidents 12 dage lange rejse i Asien.
Turen, som startede i Japan, har det primære formål at få sat en stopper for Nordkoreas fortsatte udvikling af langtrækkende missiler og atomvåben.
Og selvom den amerikanske præsident stadig var markant i sin retorik overfor Nordkorea, om hvilken han blandt andet sagde, at USA var klar til - om nødvendigt, at benytte hele sin militære formåen i regionen for at stoppe Kim Jong-Un, så udtrykte han optimisme omkring konflikten.
- Jeg fornemmer en vis udvikling, jeg tror, vi viser stor styrke. Jeg tror, de forstår, at de ikke hamle op med vores styrke, lød det blandt andet fra præsident Trump, som også tidligere på dagen udtalte, at "det nok skal løse sig".
Både Moon Jae-in og Donald Trump opfordrede på det kraftigste Nordkorea om at nærme sig forhandlingsbordet for at finde en løsning på den anspændte situation på den koreanske halvø.