To procent.
Det er den britiske centralbanks mål for inflationen i Storbritannien.
Men i øjeblikket ligger den på 9,4 procent og står til at runde 13 procent til efteråret - hjulpet godt på vej af voldsomt stigende energipriser.
Samtidig ventes den britiske økonomi inden året er omme at blive ramt af en tilbagegang, der forventes at vare fem kvartaler.
Den britiske centralbank, Bank of England, reagerede i går ved at hæve renten med et halvt procentpoint til 1,75 procent, hvilket er den største stigning i 27 år.
Samtidig har de britiske husstande udsigt til månedlige energiregninger på 2.550 kroner i snit, hvilket forventes at presse de fattigste familier til at skulle træffe nogle svære valg mellem varme og måltider.
Det ser altså mildest talt dystert ud for den britiske økonomi, og skulle man være i tvivl, så slår de britiske avisforsider i dag situationen fast med syvtommersøm.
Det er med denne situation som bagtæppe, at de to kandidater til at afløse Boris Johnson, Liz Truss og Rishi Sunak, i går blev grillet på tv-kanalen Sky News i bedste sendetid.
Om præcis en måned bliver en af dem Storbritanniens nye premierminister. Og de er dybt uenige om, hvordan de store britiske problemer skal løses.
Er skattelettelser eller mådehold vejen frem?
Rishi Sunak og Liz Truss turnerer i øjeblikket rundt i det britiske kongerige for at møde medlemmerne af Det Konservative Parti, som afgør hvem af dem, der skal tage over efter Boris Johnson.
Og i denne proces bliver økonomien helt central for de to kandidater at forholde sig til, siger Tinne Hjersing Knudsen, DR's Storbritannien-korrespondent.
- Centralbankens dystre forudsigelser for britisk økonomi kommer til at spille en nøglerolle i resten af formandskampen. Inflation og skattelettelser var allerede i centrum, og nu handler alt om, hvilken kandidat der bedst kan få briterne gennem de svære økonomiske tider forude, siger hun.
Og noget af det, gårsdagens tv-spørgetime understregede, var, at de to kandidater er meget uenige om, hvordan Storbritannien skal komme gennem krisen.
Regeringens topprioritet bør være at få styr på inflationen, lød det fra Sunak, der kaldte Liz Truss' planer om skattelettelser for "bekymrende".
- Jeg vil ikke begive mig ud på et låne-eventyr for flere milliarder pund, sætte det på landets kreditkort og bede vores børn og børnebørn om at betale regningen, lød det fra Sunak, der sagde, at man risikerede at forværre inflationen.
- Rishi Sunak er blevet ansigtet på mådehold og det høje skattetryk, der er i Storbritannien. Det har ikke virket til hans fordel – men det kan måske ændre sig nu. Han fremstår nemlig som den kandidat, der vil udvise økonomisk ansvarlighed i en svær tid, fortæller Tinne Hjersing Knudsen.
Der fremstår Liz Truss anderledes og taler i stedet for, at der er brug for mod og at tænke radikalt anderledes med store skattelettelser, siger korrespondenten.
- Truss siger, at det ikke er uundgåeligt, at Storbritannien havner i recession. Hun mener, at hun som premierminister kan forhindre det i at ske. Men rent praktisk har hun kun få uger til at gøre det, hvis hun bliver premierminister. Det er ret stort løfte, at hun vil standse recessionen på så kort tid – de fleste vil nok sige, det er rimeligt urealistisk, siger Tinne Hjersing Knudsen.
I går lagde hun blandt andet op til, at den varslede recession kan undgås, og at flere skatter risikerer at skræmme virksomheder væk fra Storbritannien.
Sunak vandt duellen
Liz Truss er bookmakernes klare favorit til at vinde formandskampen, og en lang række konservative politikere har den seneste tid stillet sig bag hende.
Ved gårsdagens tv-arrangement blev Rishi Sunak derfor spurgt, om han overvejede at trække sig, når nu han er så bagud i meningsmålingerne.
- Nej, lød det fra Sunak, der høstede klapsalver fra salen.
Liz Truss har i flere uger haft et yderst komfortabelt forspring i meningsmålingerne, og det skyldes, at hun er lykkes med at skabe en fortælling om, at hun er en kernekonservativ kandidat, der går ind for skattelettelser, siger Tinne Hjersing Knudsen.
- Men det er ikke sikkert, at de konservative medlemmer synes, det er en god idé at eksperimentere med økonomien, når den er presset, siger hun.
Noget, der til gengæld er sikkert, det er, at Rishi Sunak var publikums klare favorit efter debatten. Og det så ud til at komme bag på værten, Kay Burley.
- Værten sagde, at hun ”havde en fornemmelse af, hvem der var mest populær”. Det var tydeligt, at hun troede, de fleste ville stemme på Liz Truss. Men det forholdt sig fuldstændig omvendt – de fleste ville stemme på Sunak. Det kom tydeligt bag på hende, siger Tinne Hjersing Knudsen.
Korrespondenten peger på, at der kun var 60 konservative medlemmer blandt publikum i går, og man derfor skal tage håndsoprækningen med et gran salt.
- Men det var alligevel bemærkelsesværdigt, at Sunak fik så stor opbakning. Det kan være, at flere konservative medlemmer vil gøre ligesom dem og orientere sig mod den mådeholdende Sunak, fordi de ikke tør stemme på eksperimenterende Truss, siger Tinne Hjersing Knudsen.
Formandskampen i Det Konservative Parti fortsætter frem til starten af september.
Partimedlemmerne indsender løbende deres stemmer, indtil der den 5. september kåres en vinder. Den næste dag forventes premierminister Boris Johnson at gå til dronningen og indgive sin opsigelse, så en ny person kan flytte ind i Downing Street nummer 10.