Mindst 33 palæstinensere er blevet dræbt i et israelsk angreb mod Gazastribens største flygtningelejr, Jabalia-lejren.
Samtidig er mindst 85 såret, oplyser Hamas-kontrollerede myndigheder i området ifølge BBC.
Israel siger ifølge nyhedsbureauet AFP her til morgen, at de vil "undersøge" hændelsen.
Angrebet kommer, efter Israel i flere uger har haft kontrol med flygtningelejren, der ligger i den nordlige ende af Gaza.
I de sidste to uger har israelske styrker udført militæroperationer i lejren, der ifølge Israel selv sker for at "demontere" Hamas-infrastruktur og på den måde mindske risikoen for, at terrororganisationen kan omgruppere.
Torsdag og fredag blev Jabalia også ramt af voldsomme angreb, der ifølge lokale myndigheder dræbte mindst 62 personer.
Det har ikke været muligt for DR at verificere oplysningerne.
'Alvorligt og farligt'
Omkring 400.000 palæstinensere bor ifølge BBC i flygtningelejren, der i over to uger har kæmpet med vand- og madmangel.
Georgios Petropoulos, der er chef for FN's Kontor for Koordinering af Humanitær Indsats i området, siger til BBC, at familier i Jabalia-lejren lever under "forfærdelige forhold".
- Vi kan ikke understrege nok, hvor alvorlig og farlig situationen er for de civile, lyder det.
Der skulle ifølge Israel være sendt omkring 30 lastbiler med nødhjælp ind i det nordlige Gaza i går, men lokale sundhedsmyndigheder fortæller til Reuters, at nødhjælpen endnu ikke er nået frem til Jabalia.
USA lod sidste uge Israel forstå, at der skal gøres mere for at forbedre den humanitære situation i Gaza. Ellers risikerer de at miste økonomisk støtte fra USA. Israel har gentagne gange nægtet, at de forhindrer civilbefolkningens adgang til nødhjælp.
USA's indflydelse på Israel er stærkt begrænset, fortæller Steffen Kretz, DR's internationale korrespondent:
USA: Udsigt til våbenhvile mindskes
I kølvandet på Israels drab på Hamas-lederen, Yayha Sinwar, var der i går møde mellem Storbritanniens Keir Starmer, Tysklands Olaf Scholz, Frankrigs Emmanuel Macron og USA's Joe Biden.
Starmer gentog sit budskab om en øjeblikkelig våbenhvile i Gaza, mens Joe Biden var mere tilbageholdende.
Han sagde dog, at han er forhåbningsfuld i forhold til at lande en aftale mellem Israel og Iran, der kan sætte en midlertidig stopper for konflikten i Libanon, der den seneste tid har været ramt af israelske angreb.
- Vi mener, at der er mulighed for at arbejde for en aftale om våbenhvile i Libanon. Det bliver sværere i Gaza, sagde Biden.
Fra krigens anden lejr, Hamas, virker det heller ikke til, at noget har ændret sig. Det fortæller Steffen Kretz, DR's internationale korrespondent.
- Hamas' nummer to, Khalil Hayya, siger, at kampen fortsætter. Intet ser ud til at være ændret. De to parter fortsætter krigen mod hinanden, siger Kretz.