Mens mange danskere kan nyde en tryg juleaften i familiens skød, kæmper tusinder af australske brandmænd mod livsfarlige naturbrande.
Siden september har knap 3000 brandfolk i delstaten New South Wales dagligt stået i forreste række i kampen mod flammerne.
Omkring 90 procent af dem gør det uden at få løn for det, beretter BBC.
For i det tørre Australien, der hvert år rammes af naturbrande i skovbrandsæsonen, er det kun et fåtal af brandmænd, som er ansat. I stedet er man i høj grad afhængig af lokale, frivillige brandfolk ude på landet.
I år har skovbrandene været særligt barske, og sæsonen er startet tidligere end normalt.
Det betyder, at mange frivillige brandmænd i den grad har været på overarbejde, og det har ført til krav om bedre forhold for de frivillige.
Nu er der gode nyheder for nogle af dem. Den australske premierminister, Scott Morrison, vil nu give fire ugers betalt ferie til de frivillige brandmænd, der er ansat i den offentlige sektor.
- Dagens udmelding handler om at sørge for, at vores frivillige brandmænd kan blive ved med at fokusere på opgaven, som de står over for, lyder det fra premierministeren ifølge ABC News.
Han opfordrer andre sektorer til at følge trop.
Et skridt i den rigtige retning, men ikke godt nok, lyder kritikken.
Hvad med resten?
Ved annonceringen af tilbuddet til de offentligt ansatte sagde Scott Morrison, at han har hørt om flere frivillige, som har taget ferie for at kunne fortsætte kampen mod de ødelæggende flammer, der siden september har ædt sig gennem millioner af hektarer.
Udmeldingen fra Morrison bliver budt velkommen af oppositionsleder Anthony Albanese, men han ønsker mere hjælp til de frivillige.
- Det er godt, at mange offentligt ansatte får samme forhold, som mange i den militære reservestyrke får. Men mange frivillige brandmænd bliver ikke omfattet af initiativet, siger han ifølge ABC News.
Årets brande har været særdeles voldsomme. Der er blandt andet rapporteret om 70 meter høje flammer, mens skovbrande har bevæget sig gennem landskabet med flere kilometer i timen.
- Mange fra den private sektor, selvstændige, entrepenører og folk med familieejede virksomheder har bekæmpet brandene - ikke bare i dage- eller i ugevis, men i månedsvis, siger han.
I nogle australske delstater har frivillige fra den offentlige sektor ret til 15 dages ekstra fri, men fremover skal det minimum være fire uger, lyder det fra den australske regering.
Essentielt med frivillige
Skovbrande har længe været en trussel mod australierne, som har haft frivillige brandkorps i mere end et århundrede.
Delstaten New South Wales er traditionelt særligt udsat og har ifølge BBC flere end 2000 brigader, som primært findes uden for byerne, hvor de lokale skal forsøge at beskytte deres landområder.
En af de tusindvis af frivillige hedder Daniel Knox. Han er 22 år gammel og arbejder som anlægsgartner. Han er medlem af styrken New South Wales Rural Fire Service, som består af 70.000 trænede brandfolk - hvoraf langt de fleste er frivillige.
- Vi gør det, fordi det er en lidenskab. Det er et broderskab, siger han til BBC.
Knox har været medlem af den lokale brigade i fem år, og de seneste uger har han konstant holdt øje med telefonen, så han hurtigt kan rykke ud, når der bliver bedt om det.
I sidste uge blev hans brigade så ramt af en tragedie.
Hans ven og mentor Andrew O'Dwyer mistede livet i kampen mod flammerne, da et træ væltede ned over brandbilen, som han kørte i. Ulykken kostede to brandmænd livet og sårede tre andre.
- Han tog mig under sin vinge og hjalp mig så meget. Han viste respekt for mig, en ung fyr, selv når jeg begik fejl. Han var min bror, siger Knox til det britiske medie.
Efter ulykken kom den australske premierminister under massiv kritik for at holde ferie på Hawaii, mens de frivillige brandmænd knoklede mod flammerne.
Scott Morrison har siden undskyldt beslutningen.