Da USA i går helt officielt fik sin 47. præsident, skortede det ikke på milliardærer i rummet.
I Trumps regering sidder mindst ti milliardærer. Men foran de ministre, præsidenten har udpeget - på en prominent plads endnu tættere på magtens nye mand - stod fire fremtrædende tech-chefer.
Samlet set var der ifølge finansmediet Forbes, der blandt andet opgør rigmænds formuer i realtid, milliardærer til stede med en samlet formue på 1,2 billioner dollar. Altså det, der svarer til 8.600.000.000.000 kroner.
Derudover var udenlandske ledere og YouTube-stjerner med på gæstelisten.
Få her et overblik over de mest iøjnefaldende her.
Tech-chefernes eftertragtede pladser
Fire amerikanske tech-chefer - hvoraf tre af dem tager samtlige top-tre pladser over verdens rigeste ifølge finansmediet Forbes - stod alle meget tæt på Donald Trump under indsættelsesceremonien.
Tesla-stifteren, og ham nogle kalder for Trumps 'first buddy' Elon Musk, stod side om side med Facebook-stifter og Metachefen Mark Zuckerberg, Amazon-ejeren Jeff Bezos og Googles topchef, Sundar Pichai.
Ifølge Jørn Brøndal, der er professor ved Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet, er det bemærkelsesværdigt, at de står tættere på præsidenten end hans kabinet.
- Der har altid været donerer i baggrund til en indsættelsesceremoni, siger han og tilføjer:
- Men den måde, hvor rigmænd går fra at være donorer til at få en magtrolle, er bemærkelsesværdigt.
Jørn Brøndal peger på, at de fire topchefer har bevæget sig tættere på Trump og føjer ham mere og mere. Eksempelvis har Zuckerberg med Meta rettet ind i sin politik, når det kommer til faktatjek.
Og så har Jeff Bezos, der ejer selskabet bag avisen Wahington Post, ifølge flere medier flere gange stoppet historier, der var kritiske over for Trump og techmilliardærerne, fortæller Jørn Brøndal.
Hvad får de ud af at støtte op om Trump?
- Formodentlig kan de få deres virksomheder til at være i fred. Og så håber de på store skattefordele. Trump har talt om at sænke skatten, ikke mindst for de rige amerikanere, siger Jørn Brøndal.
TikToks topchef deltog
Shou Zi Chew, der er direktør for det kinesiske sociale medie TikTok, var også med. Det sker, mens TikTok lige nu er et omstridt emne i amerikansk politik, hvor højesteretten har muliggjort et forbud.
Og det er interessant, at han er med, når man ser på timingen, mener Jørn Brøndal.
- Trump gav med et af sine dekreter i går TikTok mere tid til at finde en køber til sin amerikanske del af selskabet, siger han.
Udenlandske ledere og politikere
Ifølge nyhedsbureauet AP er det et hidtil uset træk, at Trump havde udenlandske statsledere med til sin indsættelse. Og de fik også eftertragtede pladser.
Argentinas præsident, Javier Milei, sad ved siden af den italienske premierminister, Giorgia Meloni. Ved siden af dem stod også Kinas vicepræsident, Han Zheng, som præsident Xi Jinping sendte for at repræsentere ham.
Derudover var udenlandske politikere som britiske Nigel Farage med.
Influencers, youtubere og podcastere
Nogle af de influencers og mediepersonligheder, som har støttet Trump under valgkampen, var også med til ceremonien.
I en artikel her på DR blev det under valgkampen beskrevet, hvordan Donald Trump har gjort brug af mandlige influencere til at hente stemmer fra de unge amerikanske mænd.
MMA-udøveren Conor McGregor var der, ligesom landets mest populære podcastvært Joe Rogan, som midt under valgkampen meldte sig under Trumps faner.
Også brødrene Logan Paul og Jake Paul, der begge er influencere og kampsportsudøvere, var med. Begge er også store på YouTube, hvor de har henholdsvis 23 og 20 millioner følger, og Instagram, hvor de har endnu flere.
De blev blandt andet set i selskab med Sam Altman, der er direktør for OpenAI.