For første gang i flere måneder er det lykkedes for FN at komme ind i bydelen Ghouta i Syrien, hvor 400.000 mennesker bor under belejring.
Belejringen betyder, at lægehjælp, mad, vand og anden nødhjælp ikke kan komme ind i bydelen, og at de syge ikke kan komme ud.
Men nu er der altså kommet forsyninger frem til 7.000 af de hundredetusinder af beboere, der lider under både belejring og voldsomme bombardementer, der er taget til i løbet af de sidste uger.
- Det er alt for sent, siger Linda Tom, fra FN's kontor for humanitær bistand i den syriske hovedstad, Damaskus, til nyhedsbureauet AP.
Det er det syriske styre med præsident Bashar al-Assad i spidsen, der siden 2013 har opretholdt belejringen af bydelen og gang på gang nægtet humanitære organisationer adgang til Ghouta.
Hundredvis af syge venter på evakuering
Sidst en nødhjælpsorganisation fik adgang til Ghouta var i slutningen af december sidste år. På det tidspunkt blev 29 alvorligt syge indbyggere evakueret, så de kunne få adgang til lægehjælp.
Men adgangen til Ghouta var langt fra permanent, og siden har flere hundreder mennesker ventet på at kunne blive evakueret for at få behandling for sygdomme og krigsskader.
Evakueringen kom i kølvandet på, at et billede af et udsultet spædbarn var endt i alverdens nyhedsmedier. Spædbarnet ved navn Sahar Dofdaa var bare en måned gammel, da billedet blev taget.
Hendes øjne var sunket langt ind i øjenhulerne, og hendes ribben stak tydeligt frem under den papirtynde hud.
Hendes mor havde ikke fået nok mad til at kunne producere mælk, og hun døde med en vægt på to kilo, kort tid efter at billedet var taget.
Bombardementerne er blevet værre
Det lille spædbarn var langt fra den eneste, der lider af sult i den belejrede bydel.
I sidste uge fortalte landechefen for World Food Programme i Syrien, hvordan beboerne i Ghouta spiser dyrefoder og gennemroder skrald for at finde mad, så de kan overleve.
- Men efter den lange belejring er der nærmest intet skrald tilbage længere, lød det fra Jakob Kern.
Og mens sulten bliver værre og værre, gør bombardementerne det også.
I løbet af den sidste uge er flere hundrede mennesker blevet dræbt i luftangreb og bombardementer udført af syriske regeringsstyrker, der får hjælp af russiske styrker.
Lige nu er kampene så slemme, at der er tale om en af de værste situationer i landets syv år lange borgerkrig, siger Staffan de Mistura, FN's særlige Syrien-udsending.
- Jeg har været særlig udsending i fire år, og det her er det mest voldelige, foruroligende og farlige øjeblik, jeg har været vidne til i den tid, siger han til nyhedsbureauet Reuters.