Hvis briterne beslutter sig for at droppe brexit og blive i EU, behøver de ikke at spørge de andre 27 medlemslande om lov først.
Det har EU-domstolen, som dømmer i sager, der har med EU-retten at gøre, netop slået fast.
- Det står Storbritannien frit for ensidigt at tilbagekalde meddelelsen om, at det vil træde ud af EU, lyder det i afgørelsen.
Dermed kan det britiske parlament selv sætte en stopper for brexit, hvis det i morgen ender med et nej til den skilsmisseaftale, som premierminister Theresa May har forhandlet på plads med de andre EU-lande.
Skal ske inden den 29. marts
Det var en skotsk domstol, som på vegne af en gruppe skotske, EU-positive politikere havde bedt EU-domstolen om at forholde sig til, om det ville kræve enighed i EU at afbryde udmeldelsesprocessen.
Den såkaldt artikel 50 i Lissabon-traktaten, der handler om processen, når et land vil melde sig ud af EU, er nemlig ikke detaljeret nok til at give et entydigt svar.
Men nu har EU-domstolen altså slået fast, at det ikke kræver godkendelse fra de øvrige 27 medlemslande. En lignende konklusion nåede Manuel Campos Sánchez-Bordona, der er generaladvokat ved EU-domstolen, frem til i sidste uge.
Det skal dog ifølge EU-domstolen ske inden den 29. marts 2019, hvor briterne formelt set forlader unionen. Udtrædelsesdagen kan dog udskydes, hvis parterne bliver enige om det.
Derudover skal det ske "efter en demokratisk proces, der er i overensstemmelse med de nationale, forfatningsmæssige krav".
Men hvis briterne vælger at blive i unionen, skal de forblive medlem på samme vilkår som nu.
Kæmper for opbakning
Det er i morgen, at de britiske parlamentarikere skal beslutte sig for, om de vil bakke op om brexit-aftalen eller ej.
Aftalen er blevet kritiseret fra alle sider i det britiske parlament, og det har længe set svært ud for den britiske premierminister at få den godkendt i hjemlandet.
Alyn Smith, der er medlem af Europa-Parlamentet for det skotske uafhængighedsparti, SNP, var en af de politikere, der ville have EU-domstolen til at vurdere spørgsmålet.
Han siger til nyhedsbureauet Reuters, at dagens afgørelse "sender et klart signal til de britiske parlamentarikere inden morgendagens afstemning om, at der er en vej ud af det her rod".
- Når det kommer til økonomien, jobsituationen og Storbritanniens anseelse på verdensscenen et lys for enden af tunnelen. Nu er det op til Storbritannien, siger han.
Theresa May har dog gentagne gange understreget, at regeringen ikke har planer om at standse brexit.
- Vi vil ikke gentage en afstemning, og vi vil ikke løbe fra det britiske folks beslutning, lød det tidligere på året fra premierministeren.