Fodboldsnakken går i baren, og på tv-skærmene spiller Polen mod Schweiz. Men andet emne bliver også diskuteret: Storbritanniens udtræden af EU.
- Det var den rigtige beslutning, siger Jimmy Rolfe, som drikker en øl med vennen Ian Pegden.
Her i byen har flere end tre ud af fire stemt for at forlade Unionen.
- Byen er mættet af udenlandsk arbejdskraft. Det er for meget, siger Ian Pegden.
Faktisk er Boston den by i Storbritannien, som har den største andel af udlændinge, udover London. Hver sjette indbygger har et andet EU-pas end britisk — for eksempel polsk, litauisk, rumænsk. Og følelsen er, at de tilrejsende stjæler briternes jobs, fordi de arbejder til lavere lønninger.
- Vi vil gerne arbejde — vores børn vil gerne arbejde. Men ikke til den fjollede løn, som de vil betale os, lyder det fra Ian Pegden.
Det her er landbrugsområde. Markerne omkring Boston strutter af grøntsager som kål, forårsløg og ærter. Og ufaglærte jobs i sektoren har tiltrukket de tusinder af central- og østeuropæere, der er rejst hertil, siden lande i det østlige Europa blev medlemmer af EU for tolv år siden.
- De driver også huslejerne op, siger pubgæsterne. For efterspørgselen efter boliger stiger, lyder forklaringen på pubben.
Man kan man tydeligt se de nye indbyggere i gadebilledet. Der er polske forretninger ved siden af baltiske butikker ved siden af rumænske forretninger.
Men når Storbritannien nu dropper EU-medlemskabet, bliver det sværere for de central- og østeuropæiske indvandrere at etablere sig her. Sådan lyder håbet her i byen.