Den britiske barber Niel Batchelor er ikke i tvivl.
Når Storbritannien om to dage stemmer om landets EU-medlemskab, sætter han sit kryds ved 'forlad EU'.
Det samme gør hans kæreste og formentlig også mange andre i den sydøstengelske by Southend-on-Sea. For skal man tro det britiske meningsmålingsinstitut Yougov, er området et af de 10 mest EU-kritiske i hele Storbritannien.
Særligt spørgsmålet om, hvor mange migranter der skal bo i Storbritannien, er afgørende for, hvad den 40-årige barber vil stemme.
- Vi kan ikke klare flere migranter, siger han, mens han fører kammen gennem håret på en af sine kunder, der mener præcis det samme.
Southend-on-Sea er en by og en kommune med omkring 165.000 indbyggere.
Med tog tager det cirka en time at komme fra London til centralstationen i Southend-on-Sea. På vejen passerer man Londons forstader og grønne områder med køer og heste, inden man når kystbyen, hvor mågerne skriger, og farvede flag oplyser hovedgaden, som løber fra stationen til strandpromenaden.
Her bliver der serveret 'fish and chips' til turisterne, der kan bruge sommertiden i den multifarvede forlystelsespark, som ligger på kanten af havet.
På strandpromenaden skilter en pub med budskabet 'stem forlad'.
Det lader indehaveren af nabobutikken sig dog ikke påvirke af. Han er for EU. Det samme er en af de forbipassende, men han kan ikke stemme, fordi han ikke har et fast sted at bo og derfor ikke kan registrere sig som vælger.
Kioskdamen ved siden af Niel Batchelors frisør- og barberbutik ved endnu ikke, hvad hun skal stemme. Hun er stadig i tvivl, selvom der nu er under 48 timer til, at valgstederne åbner.
Migranter skaber bekymring
Barberen Niel Batchelor er derimod sikker i sin sag.
Han har ikke noget imod, at folk kommer til Storbritannien fra andre lande, hvis de ellers arbejder. Mange tager jobs, som briterne ikke vil have, og så er det fint nok, at de er i landet, mener Niel Batchelor.
Men han synes, der er for mange, som kommer til Storbritannien uden at finde et job og i stedet ligger samfundet til last, når de ender på sociale ydelser. Det har landet ikke råd til. Man skal kunne forsørge sig selv, understreger han.
Han nævner også diskussionen om børnepenge, som vi kender den fra Danmark. For er det rimeligt, at en østeuropæer med arbejde i Storbritannien skal kunne få børnechecks til sine børn i hjemlandet? Nej, lyder det fra den 40-årige mand.
Niel Batchelor er samtidig nervøs for den britiske kultur, for i hans øjne er der mange migranter, der vælger at leve i parallelsamfund, som aldrig lærer at tale engelsk, og som ikke tager den britiske kultur til sig.
Et multikulturelt samfund er sådan set fint nok, og det er ikke alle migranter, der er dårlige for landet, mener Niel Batchelor, men når man vælger at bo i Storbritannien, må man tilpasse sig, understreger han.
EU vil altid lukke Storbritannien ind igen
Er han ikke bange for konsekvenserne af et Storbritannien, som står uden for EU?
Nej.
Hvis det viser sig, at Storbritannien vælger at forlade EU og senere finder ud af, at landet alligevel vil tilbage i det europæiske samarbejde, så er den britiske barber sikker på, at EU vil åbne sig for Storbritannien igen.
Han drager paralleller til frisørfaget.
Hvis den bedste frisør forlader butikken, fordi han tror på, at livet er bedre et andet sted, så vil chefen blive ærgerlig. Men kommer den dygtige frisør tilbage efter to-tre år, så vil chefen tage imod ham igen, for han var jo den bedste frisør, chefen havde.
Det er andre bekymringer, der fylder i barbersalonen. For eksempel spørgsmålet om, hvorvidt de yngre generationer, og hans egne to børn, kan få job og bolig i fremtidens Storbritannien.
Hvad der sker, bliver vi klogere på efter på torsdag.
De britiske valgsteder åbner klokken 8 og lukker klokken 23 dansk tid. Fredag morgen forventes valgresultatet.
Hvis et flertal stemmer 'bliv i EU', fortsætter Storbritannien som medlem af EU, men på nye vilkår. Hvis det derimod bliver 'forlad EU', som Niel Batchelor håber på, ved de færreste, hvad der sker.