Assad-familiens årtier lange styre har drænet den syriske befolkning.
De er udmattede af krig og ikke mindst frygt.
Af den simple grund kommer der ikke endnu en krig i Syrien.
Det forsikrer oprørslederen Abu Mohammed al-Jolani vestlige nationer om ifølge Sky News, der som det første vestlige medie har fået en kommentar fra ham i hovedstaden Damaskus siden Assad-styrets fald.
En sejr, den syriske befolkning først reagerede på ved at flag og vælte statuer. Siden ved at køre til de tyrkiske og libanesiske grænser for at komme hjem, og senest ved at strømme til især det berygtede Saydnaya-fængsel i håb om at finde deres tilfangetagne pårørende i live.
Styrets fald efter godt og vel 54 år efterlader ifølge al-Jolani kun én mulig vej fremad: Syrien vil blive genopbygget.
- Frygten skyldtes regimets tilstedeværelse. Landet bevæger sig nu fremad mod udvikling og genopbygning. Det bevæger sig mod stabilitet, siger han til Sky News.
Omfavner nu 'pluralisme og tolerance'
Abu Mohammed al-Jolani er leder af oprørsgruppen Hayat Tahrir al-Sham, HTS.
HTS var hovedkraften bag den lynhurtige offensiv, der fik tidligere præsident Bashar al-Assad afsat på blot 10 dage.
Jolani begyndte sin militære karriere som jihadist i Irak og er nu en internationalt eftersøgt terrorist med en fortid hos al-Qaeda.
HTS er også en udspringer af al-Qaeda og anses af blandt andre FN’s Sikkerhedsråd og USA som en terrorgruppe af samme grund.
Jolani forsikrer nu i Sky News-interviewet om, at han har lagt sin fortid 'som ekstremist' bag sig og nu 'omfavner pluralisme og tolerance'.
For nylig begyndte signalerne fra HTS at ændre sig.
Det skete eksempelvis, da Abu Mohammed al-Jolani i et interview med CNN to dage før magtovertagelsen sagde, at han vil sikre en regering baseret på institutioner og et styre 'valgt af folket'.
Han har også nævnt, at han vil beskytte Syriens minoriteter, herunder kristne og alawitterne, som er den minoritet, Assad-familien tilhører.
Ingenting at frygte, lyder budskabet
DR's Mellemøsten-korrespondent Nanna Muus Steffensen har også tidligere fortalt, at oprørsgruppens retorik har ændret sig.
- Faktisk kan man sige, at den her bevægelse fører en form for kampagne for at overbevise omverdenen om, at de er blevet mere moderate. Og det er simpelthen et rigtig godt spørgsmål, hvor meget hold, der er i det, sagde hun til 21 Søndag.
Derfor holder vestlige ledere - heriblandt USA, der som afskrækning af en anden terrorgruppe i Syrien, Islamisk Stat, har udført en række angreb - også øje med udviklingen i landet.
Men vestlige lande har ingenting at frygte, forsikrer al-Jolani om i interviewet med Sky News.
Mens Jolani har været opørerenes ansigt udadtil, skal Mohammed al-Bashi stå spidsen for en overgangsregering.
Han er derfor foreløbig premierminister indtil 1. marts 2025, lød det tirsdag fra ham selv.
Du kan følge udviklingen i DR's liveblog her: