De er ved at have fået styr på det, partierne.
Langt de fleste partier har efterhånden fået udpeget spidskandidater og øvrige kandidater til europaparlamentsvalget, som afholdes 26. maj næste år. Europa-Parlamentet samler selv løbende navne på alle partiernes kandidater. Den liste kan ses her.
Det er reelt kun Dansk Folkeparti, der er uvished om. DF har endnu ikke meldt hverken spidskandidat eller andre kandidater ud offentligt. Det tager partiet først stilling til næste år.
DR Nyheder har samlet et overblik over, hvordan feltet af spidskandidater og øvrige kandidater indtil videre ser ud. Det kan du se lige her:
Socialdemokratiet:
Partiets nuværende EP-medlem Jeppe Kofod bliver igen spidskandidat for Socialdemokratiet.
Herudover er parlamentsmedlem Christel Schaldemose atter på stemmesedlen som Socialdemokratiets nummer to. Treer på listen er Niels Fuglsang, mens eksempelvis næstformand Marianne Vind fra HK/Privat også stiller op for partiet.
S fik ved valget i 2014 tre mandater i Europa-Parlamentet.
Dansk Folkeparti:
Dansk Folkeparti har endnu ikke udpeget en spidskandidat til næste års EP-valg. Partiets nuværende gruppeformand i parlamentet, Anders Vistisen, har meldt sig på banen, men har indtil videre ikke fået ledelsens opbakning. I hvert fald ikke officielt.
Dansk Folkeparti skal efter planen vedtage en kandidatliste i det nye år. Stemmeslugeren Morten Messerschmidt, der med 465.758 personlige stemmer ved valget i 2014 satte rekord, genopstiller ikke.
DF fik ved valget i 2014 fire mandater i Europa-Parlamentet.
Venstre:
Nuværende parlamentsmedlem Morten Løkkegaard bliver Venstres spidskandidat ved det kommende valg.
Tidligere gruppeformand og minister Søren Gade har også meldt sig som EP-kandidat, og håbet i partiet er, at han kan være med til at sikre Venstre et bedre valg end i 2014.
Statsminister Lars Løkke Rasmussens søn, Bergur Larsson Løkke Rasmussen, stiller også op.
Venstre fik ved valget i 2014 to mandater i Europa-Parlamentet. Jens Rohde fik det ene mandat. Han har siden forladt partiet til fordel for Det Radikale Venstre.
Enhedslisten:
Det venstreorienterede parti stiller for første gang op ved et europaparlamentsvalg næste år.
Tidligere har partiet anbefalet sine medlemmer at sætte kryds ved Folkebevægelsen mod EU, men går nu efter selv at sikre sig mindst et mandat.
Enhedslisten vedtog på sit årsmøde i foråret en kandidatliste med følgende fire personer:
Nikolaj Villumsen, Eva Flyvholm, Eva Milsted Enoksen og Jakob Nerup.
Liberal Alliance:
Kulturminister Mette Bock bliver Liberal Alliances spidskandidat ved europaparlamentsvalget til maj.
Mette Bock har dog taget det forbehold, at hvis hun får mulighed for at blive siddende som minister under en genvalgt regering, så vil hun trække sig som kandidat til Europa-Parlamentet.
- Jeg synes, at det fineste af alt er at sidde i sit eget lands regering. Og det vil jeg melde ærligt ud nu, så folk ved, at det er sådan, det forholder sig.
- Men jeg synes også, at det er utroligt vigtigt, hvad der sker i EU lige nu. Der skal åbnes et helt nyt kapitel i samarbejdet. Det handler om, at jeg siger: Det vigtigste først, sagde Mette Bock i september til Jyllands-Posten om baggrunden for sin beslutning.
Liberal Alliance opnåede ikke valg til Europa-Parlamentet i 2014.
Alternativet:
Alternativet stiller ligesom Enhedslisten for første gang nogensinde op til et europaparlamentsvalg.
Det bliver med det nuværende folketingsmedlem Rasmus Nordqvist som spidskandidat.
Foruden Rasmus Nordqvist er syv politikere foreløbig valgt som kandidater til valget.
Det drejer sig om Børge Sommer, Esben Ingerslev, Jan Kristoffersen, Karin Rohr Genz, Pavia Jacobsen, Sadi Tekelioglu og Susan Kjeldgaard.
Radikale Venstre:
Nuværende parlamentsmedlem Morten Helveg blev ved partiets landsmøde i september genvalgt som Radikale Venstres EU-spidskandidat.
Det skete efter noget så sjældent som et radikalt EU-kampvalg, hvor Helveg blev udfordret af Karen Melchior, der til daglig sidder i Københavns Borgerrepræsentation.
Morten Helveg trak sig dog sejrrigt ud af den duel. Han vandt med 247 stemmer mod 82.
Jens Rohde, som i denne valgperiode er skiftet fra Venstre til Radikale, er ikke at finde på stemmesedlen ved næste EP-valg, da han i stedet går efter at blive valgt til Folketinget.
Radikale Venstre fik et enkelt mandat ved valget i 2014.
SF:
For fjerde gang stiller Margrete Auken op til Europa-Parlamentet som spidskandidat for SF.
Ved det seneste valg i 2014 fik hun cirka 153.000 stemmer og var ikke langt fra at sikre SF et ekstra mandat i Bruxelles.
Foruden Margrete Auken stiller partiets politiske ordfører i Folketinget, Karsten Hønge, også op til europaparlamentsvalget.
SF fik ét mandat ved valget i 2014.
Det Konservative Folkeparti:
Det relativt ubeskrevne blad Pernille Weiss skal forsøge at løfte den konservative arv efter Bendt Bendtsen, der ikke genopstiller til EP-valget.
Pernille Weiss er blandt andet certificeret sexolog, uddannet sygeplejerske og sad i perioden fra 1996 til 2004 i Fyns Amtsråd.
Det Konservative Folkeparti fik ét mandat ved valget i 2014.
Folkebevægelsen mod EU:
Den tværpolitiske bevægelse vælger i denne weekend sin spidskandidat på sit årlige landsmøde. Alt tyder på, at nuværende parlamentsmedlem Rina Ronja Kari bliver genvalgt som spidskandidat.
Folkebevægelsen mod EU har tidligere satset på opbakning ved EP-valg fra Enhedslistens vælgere, men da Enhedslisten næste år selv stiller op, risikerer bevægelsen at miste stemmer.
Folkebevægelsen mod EU fik ved sidste valg et mandat.