Mandag kunne danskerne læse, hvem der bliver de 14 parlamentarikere, der skal repræsentere dem i EU de kommende fem år.
Her er der blandt andet blevet plads til den tidligere forsvarsminister og notoriske stemmersluger Søren Gade (V), folketingsmedlemmerne Nikolaj Villumsen (Ø) og Peter Kofod (DF) såvel som gengangerne Morten Helveg Petersen (R) og Margrete Auken (SF).
Rundt omkring i Europa er der også kommet en masse ansigter på, hvilke parlamentarikere der bliver sendt til Bruxelles.
De tæller blandt den skandaleramte Heinz-Christian Strache, der i forrige weekend måtte trække sig som Østrigs vicekansler, mens Italiens kontroversielle tidligere premierminister Silvio Berlusconi også har kurs mod en plads i EU.
De er ikke alene om at være mere farverige, end man måske forventer fra en EU-politiker.
Her kan du læse om fire nye medlemmer af EU-parlamentet, der skiller sig ud.
'Storbritanniens sejeste borgmester' tager springet
- Sheffield, jeg fucking elsker dig.
Sådan lød reaktionen fra Magid Magid, da det mandag stod klart, at han var blevet valgt ind i Europa-Parlamentet.
Den atypiske reaktion er ikke uhørt for den unge politiker.
Da Magid Magid sidste år blev valgt som overborgmester i den britiske by Sheffield var det i den grad et brud på traditionerne.
Lokalpolitikeren var den første overborgmester fra partiet De Grønne, han var den første med somalisk baggrund, og som 28-årig var han også den yngste borgmester i byens historie.
Ved indsættelsen markerede han den store dag med temasangene fra Star Wars såvel som Superman, og han blev hurtigt stemplet som "Storbritanniens sejeste borgmester", da han fik taget sit officielle borgmesterfoto stående på et rækværk i rådhusets foyer.
Den unge borgmester, der kom til Storbritannien som flygtning, da han var fem år gammel, har blandt andet markeret sig ved, iklædt sombrero "i solidaritet med Mexico", at forbyde Donald Trump at besøge Sheffield.
Den grønne politiker tog også overskrifter tidligere i år, da han lovede at forsvare elever, der kom i problemer for at deltage i den nationale klimastrejke.
Som britisk EU-parlamentariker har Magid Magid i udgangspunktet kun udsigt til et kort visit i Bruxelles, da Storbritannien efter planen senest skal forlade EU den 31. oktober.
Ifølge manden selv, er der dog tale om noget større end en storm i et glas vand.
- Det her bliver mere end en flygtig drøm en midsommernat. Vi kommer til at vende historiens gang, lød beskeden fra EU-debutanten efter valgresultatet.
Sørgelig tysk komiker får debut
- Lol
Sådan lød reaktionen på Twitter fra Nico Semsrott, efter de første tyske exitpolls var frigivet søndag aften.
De tyske vælgere har besluttet sig for, at komikeren skal være blandt de 96 tyske parlamentarikere, der snart får en plads i Europa-Parlamentet.
Semrotts satire-parti, Die Partei, er blandt andet gået til valg på humoristiske forslag, så som at fratage klimabenægtere kørekortet og at tage stemmeretten fra folk i de sidste 18 år af deres liv, beretter The Guardian.
Partiet har dog også vist sig fra sin seriøse side i valgkampen med en video fra redningsorganisationen Sea Watch om de mange migranter, der drukner i Middelhavet.
Det britiske medie peger på, at Semrott kalder sig selv 'den sørgeligte komiker verden' og har registeret sig som "demotivationscoach" på valglisten.
Die Partei kan se frem til to mandater takket være støtte fra unge vælgere. Partiet klarede sig bedre blandt førstegangsvælgere end det store socialdemokratiske parti, SPD, påpeger The Guardian.
Tv-kok bliver del af den grønne bølge
Østrigske Sarah Wiener har gjort sig kendt som tv-kok og ejer af en lang række restauranter, men de kommende fem år står der politik på menuen.
Hun har længe engageret sig for blandt andet bæredygtigt landbrug, men ifølge The Guardian besluttede hun sig først for at stille op for De Grønne, efter partiets store nedtur ved det østrigske valg i 2017.
Denne gang er det gået bedre for partiet, der med 14 procent af stemmerne blev Østrigs fjerdestørste, hvilket sender Sarah Wiener mod Bruxelles.
De grønne østrigere får et enkelt mandat mindre i europaparlamentet i forhold til valget for fem år siden, men partiet kan trods alt glæde sig over at have tredoblet andelen af stemmer i forhold til det hjemlige valg i 2017.
Nyvalgt separatist kan blive anholdt
Det spanske valg til Europa-Parlamentet blev et ganske fornuftigt et af slagsen for den tidligere catalanske leder Carles Puigdemont.
Det lykkedes nemlig for Puigdemont og en anden fremtrædende catalansk separatist, Oriol Junqueras, at blive valgt ind i det nye parlament.
Om de kommer til at indtage deres pladser i parlamentet, er dog et helt andet spørgsmål.
Oriol Junqueras sidder nemlig varetægtsfængslet i Madrid, mens Carles Puigdemont er efterlyst i Spanien og lever nu i selvvalgt eksil i Belgien.
De to var nemlig frontfigurer i en omstridt folkeafstemning om Cataloniens løsrivelse fra Spanien i efteråret 2017. Catalanerne er blandt andet blevet sigtet for at opfordre til oprør samt misbrug af offentlige midler.
Selv om Puigdemont fra sit hjem i Belgien ikke har langt til Bruxelles, så er det tvivlsomt, om han vil kunne indtage sin plads.
Ifølge spansk lov skal han nemlig troppe op i Madrid for at aflægge ed og få godkendt det nødvendige papirarbejde.
Tager Puigdemont til Spanien, står han til at blive arresteret.