Hun er 16 år gammel, har et stort, postkasserødt hår og er iført lyselilla muslingeskaller i stedet for en bh.
Hvis du har set Disney-klassikeren 'Den lille havfrue' fra 1989, så ved du også, hvem vi prøver at beskrive.
Ariel, selvfølgelig; havfruen med den grønne hale, der er ulykkeligt forelsket i prins Erik.
Men nu bliver hendes ikoniske røde hår tilsyneladende sort og huden væsentligt mørkere end den kaukasiske hvide farve, vi er vant til at se hende tegnet i.
For den kendte og elskede Disney-film, der er baseret på H.C. Andersen-eventyret fra 1837, skal nemlig genindspilles som live action-film - ligesom vi på det seneste har set både 'Skønheden og Udyret', 'Dumbo' og 'Aladdin' blive det.
Og Disney har altså valgt at give rollen som Ariel til den sorte skuespiller Halle Bailey, kendt fra R&B-duoen Chloe x Halle.
'Den lille havfrue er hvid. Punktum'
Det har mildest talt bragt sindende i kog på Twitter - blandt andet under hashtagget #NotMyAriel.
- Den lille havfrue er hvid. Punktum, skriver en bruger på Twitter.
- Du vil aldrig være Ariel, mener en anden.
- Det er det værste valg, Disney nogensinde har truffet, mener en tredje.
På den anden side mener andre brugere, at repræsentation i medierne er vigtigere end at sikre sig, at en skuespiller ser ud som tegnefilmsfiguren, eller at hudfarven er ligegyldig, så længe man har valgt den bedste skuespiller til rollen.
Endelig sætter en anden bruger Twitter-debatten i glas og ramme med følgende kommentar:
- Havfruer findes ikke i virkeligheden.
Tv-kanalen Freeform, der ejes af Disney, har nu understreget på Instagram, at Ariel er en fiktiv karakter, der bor i internationalt farvand - og i øvrigt kan svømme hvorhen, hun vil:
- Og når alt dette er sagt; hvis du stadig ikke kan komme overens med tanken om, at valget af den utrolige, sensationelle, mega talentfulde og smukke Halle Bailey er noget som helst andet end en dybt inspireret casting - og at 'hun ikke ligner tegnefilmskarakteren' - hold da op, så har vi nogle nyheder til dig... om dig.
Ekspert: 'Ikke tilfældigt'
Men hvorfor er det egentlig, at vi er så optagede af, hvordan den fyrige teenager med den grønne hale kommer til at se ud, når Disney-klassikeren skal genindspilles?
Vincent Hendricks, der er professor i formel filosofi og ph.d., mener, at debatten hurtigt bliver eksplosiv, 'fordi identitet er noget, vi allesammen har'.
- Derfor er det også noget, vi allesammen har meninger om - og tit stærke meninger, pointerer professoren og fortsætter:
- Det er på ingen måde tilfældigt, at Disney har gjort Ariel sort. Jeg kan selvfølgelig ikke stå på mål for Disneys argumenter og tanker i den forbindelse, men jeg forestiller mig, at de forsøger at være inkluderende i en global verden.
Vincent Hendricks mener, at Disney-film altid har haft tradition for at være noget, vi kollektivt spejler os i.
- Det er blevet en del af vores kollektive kulturskat, og mange af dem er lavet ud fra europæiske eventyr. Alle har derfor en mening om dem og synes, de har et ejerskab på dem, mener Vincent Hendricks.
- Disney-film taler til vores kulturforståelse og vores vesteuropæiske skønhedsidealer. Derfor roder det op i hele suppen, når Ariel så pludselig bliver sort. Lige så snart vi snakker om race, så kommer folk op i det røde felt - på både den ene og den anden måde, siger Hendricks, der i næste måned udkommer med bogen 'Os og dem - identitetspolitiske akser, idéer og afsporede debatter' (der er skrevet i samarbejde med Silas Marker).
Racisme eller historieforvanskning?
Ifølge Hendricks handler kernen i den ophidsede havfrue-debat om, hvorvidt der er tale om racisme eller historieforvanskning.
- På den ene side kan man hævde, at Ariel som figur tilhører en bestemt kulturel tradition og er hvid, så hvorfor skulle man ændre det? På den anden kan man hævde, at vi lever i en globaliseret verden, hvor Ariel sagtens kunne være sort, så hvorfor ikke opdatere eventyret?, spørger Hendricks retorisk.
- Det ene argument handler om kulturskatten som noget historisk, mens det andet taler ud fra en globaliseret verden.