Højdepunkter
|
|
|
|
9. april 2004 13:45 |
|
Ved man hvad bryllupsmenuen vil bestå af? Vi vil lave en overdådig middag den dag, og det kunne være sjovt, hvis den lignede. (Jeanet Suadicani)
Helle Bygum: Lav endelig en overdådig middag og nyd aftenen, men I må nok bruge jeres fantasi, for bryllupsmenuen er næsten lige så top-hemmelig som brudekjolen.
Det er den blandt andet, fordi hoffet ikke ønsker, at gæsterne, hvadenten det er til brylluppet eller galla-middage, forinden kan se eller læse, hvad de skal have at spise. Sådan har vel de fleste værtsfolk det.
Men jeg vil tro, at I godt kan lave en middag med tre-fire retter, hvor fisk eller skaldyr indgår, kød - måske vildt - og en lækker is-eller kagedessert.
Dertil kan I så drikke Cigarelle, Prins Henriks hvidvin, og en af rødvinene fra Chateau Caix. Det er ikke utænkeligt, at I må have champagnen frem til desserten. Rigtig god fornøjelse i køkkenet og ved bordet.
|
|
| |
|
|
Festkjolerne |
|
|
|
|
Moderedaktør, Lotte Freddie beskriver nogle af gæsternes kjoler ved det kongelige bryllup | |
|
Din Mening |
|
|
|
|
|
DRs fakta-indhold er udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet | | |