Der er ikke meget, der slår duften af nybagt brød. Og når du bager foccacia med rosmarin, vil der helt sikkert brede sig en skøn duft i dit køkken, som leder tankerne hen på en sommerdag i Italien.
Foccacia er genialt tilbehør til mange retter, og den vil helt sikkert være et hit til tapas, som tilbehør til hverdagsretter eller som brød til en varm suppe.
I denne opskrift er der brugt rosmarin som topping, men du kan bruge det, du godt kan lide, eller de ingredienser du lige har i køleskabet.
Prøv for eksempel med oliven, hvidløg, soltørret tomat eller andre krydderurter som timian eller basilikum.
Du kan også eksperimentere med forskellige oste som parmesan eller vesterhavsost, der kan give dit foccacia en ekstra lækker smag. Kun fantasien sætter grænser.
Se opskriften på foccacia med rosmarin og salt herunder, eller tryk play på videoen øverst i artiklen.
https://www.dr.dk/mad/opskrift/foccacia-med-rosmarin-og-salt