Selvom Adam og Alberte (mest Adam selvfølgelig) gerne vil være unge med de unge, må de begge indse, at de på mange måder tænker som boomere (mest Adam selvfølgelig). Fremtiden tilhører den næste generation. Derfor har Alberte ringet til Laura Dyhrcrone, som er klummeskribent og elev på filmskolen. Hun har skrevet et skarp #Metoo indlæg i filmmagasinet Ekko, som Alberte mener, at Adam kan lære noget af. For hvad er det egentlig med den der patriarkalske struktur, som vi bliver ved med at tale om, at vi lever i, og som vi alle har ansvaret for at forandre? Det ved Laura.
Dillermand og urtekusse
Siden Sofie Linde holdt sin tale ved Zulu Awards, er #Metooskeletterne væltet ud af skabet i mediebranchen, i de politiske partier, på universiteterne, i elitesporten, pigekoret osv. Adskillige magtfulde mænd er blevet afsløret som krænkere og endnu flere krænkede kvinder har endelig kunnet fortælle deres historier.
Men #MeToo-bølgen har også udløst vrede og forvirring om retssikkerhed og adfærdsnormer. Vi fortaber vi os i endeløse diskussioner om, hvorvidt det er retfærdigt at en tv-vært er blevet fyret eller om en politiker slet ikke må slikke nogen i øret mere. Tonen er hård og uforsonlig. Og både mænd og kvinder føler sig udskammet.
Adam Holm og Alberte Clement Meldal begiver sig gennem otte episoder ind i kønskampens farlige vildnis for at undersøge om #Metoo er en heksejagt eller en frihedsrevolution på linje med den franske? Har mænd og kvinder en fælles fremtid, hvor de kan leve sammen i gensidig tiltrækning og fordragelighed? Og har Alberte og Adam selv nogle indrømmelser, de skal gøre?